17 år og målscorer i en Champions League-kamp. Har de unge overhovedet ingen respekt længere? Hrmph. Nå, men heldigvis kan vi skumle hele vejen til banken. Her på BetXpert havde vi nemlig spillet på at Barcelona-knøsen Bojan Krkic ville nette i tirsdagens udekamp mod Schalke. Nordicbet* havde vovet sig ud i odds 4 - og det var klart for højt for formstærke Bojan der bomber løs i Primeraen.

Og det gjorde han så også i CL - hvilket gav hans hold en 1-0-sejr. En god start på kvartfinalen for den spanske storklub (returkamp i næste uge).

Tirsdagens anden CL-kamp endte også med en udesejr da Manchester United, skræmmende stærk for tiden, vandt 2-0 over Roma.

Det hører i øvrigt med til historien om BetXperts CL-indsats tirsdag at Bojan-spillet var det eneste der gik hjem. Vi havde også satset på kryds i Schalke-Barca og et asian-ettal i Roma-United.

Onsdagens spil

Onsdag ramte vi eet ud af to CL-tip og fik også overskud. Vores sats på en højoddset Liverpool-udesejr over Arsenal gik ikke hjem (1-1 endte det - og det kunne såmænd være blevet 2-1 hvis Bendtner ikke var kommet i vejen for en Fabregas-afslutning...), men det gjorde vores spil på over 2,5 mål i Fenerbahce-Chelsea. Det endte 2-1 til tyrkerne. Odds 2,25.

UEFA Cup torsdag

Torsdag spilles UEFA Cuppens indledende kvartfinale-kampe.

Leverkusen - Zenit Skt. Petersborg
Glasgow Rangers - Sporting Lissabon
Bayern München - Getafe
Fiorentina - PSV Eindhoven

I skrivende stund har vi ingen ekspertanalyser klar af disse kampe. Det skal beklages. Det kan dog være det kommer.

Og ellers kan den UEFA Cup-sultne læser tjekke vores forum (scroll ned på forsiden) og vores Brugertip-sektion.

Se en oversigt over vores ekspertanalyser, på forsiden eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Samme sted kan man skifte faneblad og dermed se oversigten over de aktuelle brugertip.

Disse kan også ses hér: http://www.betxpert.com/members/