BetXpert har fået ny ekspert til den bedste tyrkiske fodboldrække, Süper Lig: Burak Celik (der også vil skrive om tyrkiske landskampe)...

Den HHX-studerende Burak er kun 18 år, og selv om han har interesseret sig for betting i seks år, er han i sagens natur relativt grøn og har stadig en del at lære (dette ved han godt, og han tager meget gerne imod konstruktive inputs, både fra redaktionen og fra læserne).

Når han trods sin manglende rutine er blevet hyret som ekspert, skyldes det at han har stor indsigt i en liga som er svært tilgængelig for danskere, og fordi han har vist stort potentiale. Vi tror at han allerede nu vil være til gavn for BetXperts læsere, og vi tror at han med tiden vil blive endnu bedre.

Burak der er født i Danmark, men er af tyrkisk afstamning og læser sproget flydende, har haft en brugerprofil (Burak26) på BetXpert siden marts 2012, og i den tid har han leveret 29 Süper Lig-brugertips og noteret sig for en tilbagebetaling på 126% (en indsats på 29 enheder er blevet til 36,59).

Han sluttede i øvrigt sin brugertipper-tilværelse af med at blive nr 2 i august-udgaven af vores Bedste Brugertipper-konkurrence.

Tidligere har han leveret en tilbagebetaling på 144% for 28 tyrkiske tips på spilxperten.com.

Følg Buraks eksperttips på BetXpert her: http://www.betxpert.com/ekspert/burak-celik

Ud over Süper Lig vil Burak også komme med analyser af CL-, EL- og landskamp med tyrkisk islæt. Således denne debutant-analyse af fredagens landskamp mellem Holland og Tyrkiet:

http://www.betxpert.com/ekspert/tips/holland-tyrkiet