EM-feberen raser på BetXpert, og indtil videre går det rigtig godt med vores EM-tips. 25 EM-tips har indtil videre givet et meget flot overskud...

Det kører for BetXperts EM-tips indtil videre. I juni-måned er der indtil videre blevet leveret 25 tips, der er blevet afgjort, og her kan BetXpert notere sig for en balance på 5,19 og en tilbagebetalingsprocent på 121 %.

Ud af de 25 EM-tips, er 10 af dem placeret på 1X2-markedet, der ofte kan være meget svært at slå. Her har BetXpert indtil videre en balance på 3,71 og en tilbagebetalingsprocent på 137 %.

Til gengæld har det knebet lidt med at ramme kort- og målspil: En balance på -2,68 efter 6 spil giver en tilbagebetalingsprocent på 55 %.

Høje X'er hjælper

Kigger man lidt nærmere på statistikken, så ser man at et par solide uafgjorte resultater har hjulpet på de flotte tal. Blandt andet havde Jesper Sørensen udset sig et X i Tjekkiet-Kroatien til odds 3,6, mens Søren Jonassen anbefalede et X i Tyskland-Polen til odds 4,33. 

Det er dog vigtigt at understrege, at der kun er blevet placeret 25 spil indtil videre i juni. Der skal flere spil til - mange flere - førend man kan danne sig et helt korrekt billede. Indtil videre må man dog sige, at det har set godt ud for sidens tips. 

Flere spil er på vej, ligesom nogle spil allerede fremgår af forsiden. Du kan få et overblik over dagens EM-kampe i vores daglige overbliksartikel. Ligeledes har Frank Pilantra kigget på tredje gruppespilsrunde, hvor han har set på de tendenser, vi måske kan forvente.