BetXpert har inden knock out-fasen ramt 25 ud af 43 spil ved dette EM. Særligt 1X2-markedet har været en god forretning - og så hjalp Ukraine også godt til. Også BetXperts brugere har vist skarphed.

EM-feberen raser i Danmark og i den grad også på BetXpert, hvor gruppespillet er blevet dækket tæt.

I juni-måned er det indtil videre blevet til 43 afgjorte EM-tips med en balance på 13,90 og en tilbagebetalingsprocent på 132 %.

14 af disse spil er blevet placeret på 1X2-markedet, hvor BetXperts balance viser et overskud på 5,26 med en tilbagebetalingsprocent på 138 %.

Dette må siges at være godkendt på et normalt svært marked som 1X2.

Dog har specialspillene ikke kunne følge trop, hvor det her er blevet til en balance på -1,26 og en tilbagebetalingsprocent på 84 %.

Sputnik rammer højt odds

En af de senest tilkomne eksperter på BetXpert, Henrik Tønnesen alias Sputnik, fandt fin værdi i Ukarine til at blive det mindst scorende hold ved slutrunden. Ukrainerne kvitterede med ikke af score ét eneste mål ved slutrunden, og dermed kunne spillet sættes som vundet til hele odds 5.

Derudover har BetXperts eksperter også været skarpe til at ramme slutrundens tætte kampe. En række uafgjorte kampe er blevet ramt heriblandt Slovakiet – England, Polen – Tyskland, Tjekkiet – Kroatien.

Det skal dog understreges, at 43 spil er en meget lille sample, og der skal mange flere spil til før, at et konkret billede kan dannes.

Vi på BetXpert ser i hvert fald frem til kampene i knock out-fasen, som vil blive dækket tæt her på siden. Frank Pilantra har allerede set nærmere på, hvilke tendenser man kan kigge efter for at finde værdi i knockout-fasen.

Brugerne viser skarphed

Der har ligeledes været godt gang i brugertipsene under dette EM, hvor det er blevet til flere gode spil og analyser. Brugeren davegrohl ramte et af de mere sjove bets under denne slutrunde, da den slovakiske træner, Jan Kozak, blev fanget i at pille næse under en kamp. Dermed sad spillet til hele odds 7.

Brugeren A_Broholm leverede ligeledes en flot analyse af Frankrig – Albanien. Her var værdien ifølge brugeren på en fransk sejr på 1,2,3 eller 4-0, og da Frankrig efter nogle sene scoringer fik en 2-0 sejr, var spillet vundet.

Vi på BetXpert håber, at brugerne vil fortsætte med at bidrage til EM-debatten med spilforslag samt indlæg i forum.