Vi dækker mange sportsgrene og ligaer, men har stadig en del grå områder med dårlig eller slet ingen dækning. Een af de områder får nu mere kulør: Vi har hyret en ekstra eksperttipper til dansk 1. og 2. division. Velkommen til Troels Vranov Sørensen.

Se den sportsgale slagters første tip: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/frem-b-1908-x

Troels indgår i BetXperts ekspertpanel efter en kvalifikationsperiode i brugertipsystemet hvor han har skrevet under profilnavnet Tumle7. En relativt kort kvalperiode, men vi mener at Troels med sin entusiasme, indsigt og betting-tilgang kan gavne vores læsere med sine spilforslag til de nedre danske divisioner.

Se hans ekspertside her: http://www.betxpert.com/ekspert/troels-vranov-soerensen

Sportsgal slagter på stadion

Vi lader Troels præsentere sig selv:


Jeg er 20 år og uddannet detailslagter. Alt skal helst handle om sport for mig, fx har en film kun min interesse hvis den handler om sport. Favorit-sportsgrenene er fodbold, basketball og floorball, yndlingsholdet er Viborg FF, og den eneste rigtige måde for mig at følge dem på, er på stadion hver weekend. Derudover kører jeg Midt- og Vestjylland tynd for at se divisionsholdene i området.

Da jeg var 6-7 år startede jeg med at spille kioskspil, i starten var det mest tips 13 og 12, men senere blev der mere og mere ''den lange'', og i dag spiller jeg kun hos online-bookies.

Jeg har altid været en statistiknørd, og sidste sommer fandt jeg ud af at hvis jeg kombinerede statistik, team news og generelle nyheder, med de kampe jeg ser, kunne jeg generere overskud, og siden er min betting blevet seriøs. Jeg spiller udelukkende singlespil og har forkærlighed for over/under spil.