Ekstra-info om Emil:

Yndlingsklub: Milan (jep, tempi duri...)

Yndlingsspiller: 
Nuværende: Pirlo.
Tidligere: 
Gattuso


B
ettingstrategi: Jeg har et blødt punkt for det uafgjorte resultat, der især ved visse hold kan byde på god spilværdi.
Desuden har jeg en forkærlighed for at spille på sejre med et givent
antal overskydende mål.
Jeg lægger stor vægt på et holds motivation i en 
given kamp, hvilket især i Italien betyder meget, da Støvlelandets
spillere og trænere har en rimelig pragmatisk tilgang til spillet og ofte justerer engagementet efter kampens reelle betydning.

Vi har hyret en ekstra calcio-ekspert: Emil Birkeland - en italienskkyndig journalist der arbejder i bettingbranchen. Se hans første tip.

BetXpert er i færd med at styrke ekspertpanelet, herunder de store fodboldligaer hvor vi meget gerne skal komme med flere analyser og tips end vi gør nu. Og i den forbindelse er det en fornøjelse at byde velkommen til Emil Birkeland Klintorp der skal komme med spilforslag til Serie A-kampe.

Se hans første eksperttip her: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/sampdoria-inter-x-1

Emil har en bachelor-grad i italiensk fra Københavns Universitet og nærer stor kærlighed til Støvlelandet - i særdeleshed 
il calcio. Emil er desuden journalist og arbejder for Unibet* hvor han er blogredaktør. Han er bl.a. manden bag den ugentlige Italiens-blog “Fra Alperne til Etna” hvor han i en kritisk og humoristisk tone fortæller om hvad der rører sig i og omkring det italienske fodboldunivers. 

Han er desuden Superliga-skribent (analyser og spilforslag) for Unibet* hvor han derimod ikke kommer med egne Serie A-tips. Men det gør han altså fremover for BetXpert.

For ikke at rode tingene sammen, skal Emil ikke skrive Superliga-tips for BetXpert, men holde sig til Serie A-forslag. Og det vil naturligvis være licensmarkedets højeste odds der styrer hans tip - ikke om oddset er fra Unibet* eller ej.

Bemærk i øvrigt at Emil er BetXpert-mand når han skriver her på siden. Har man Unibet-spørgsmål, skal de stilles til supporten, ikke til Emil :-).

Emil er på ferie 21. marts - 7. april, men har nået at smide et tip til weekendens kampe. Og så glæder vi os ellers til at nyde gavn af den store calcio-indsigt når han er tilbage.