Her hvor den danske ishockeyliga netop er gået i gang med kvartfinalerne, har vi hevet Andreas Møller ind som ekspert - så han kan klæde vores læsere på til sæsonens sidste kampe. Se hans første tip. 


Tirsdag 19:30 Esbjerg Energy-SønderjyskE 2 2,04

Store skøjter

Det er nogle store skøjter der skal udfyldes i Mike Larsens fravær (pause på ubestemt tid), men vi tror Andreas Møller kan gøre fin fyldest som BetXperts ekspert udi dansk ishockey.

Han er reporter for ishockey-magasinet Faceoff.dk, han er mangeårig bruger af BetXpert, og han har den seneste måneds tid i en håndfuld brugertip (under profilnavnet Bangen) demonstreret at han også har pænt styr på odds og værdi.

En håndfuld tip er naturligvis ikke nok til at forvisse sig om hans værdinæse, men vi har hverken tid eller lyst til at vente til han har leveret hundredevis af tip. Vi tager en chance baseret på hans baggrund, hans glimrende brugertip-analyser samt en konstruktiv dialog.

Det er vigtigt for os at dække dansk ishockey med indsigtsfulde analyser, men vi ville naturligvis ikke hive Andreas ind hvis vi ikke følte at han, ud over ishockeyindsigt, værdimæssigt har fat i den lange ende.

Og lad os så give ordet til Andreas selv:

Baggrund

Jeg er 24 år og bor i Hellerup nord for København. Jeg er i gang med 2.semester på min kandidatuddannelse på Roskilde Universitet, som ender ud i at jeg bliver Cand.Soc i politik og administration og kommunikation.

Betting-erfaring

Min betting-karriere startede, som så mange andre, på et hyggebetting-niveau. I takt med at jeg har fulgt BetXpert, er jeg blevet klogere på hvordan man skaber overskud på sportsbetting, og nu er mit fokus udelukkende på dansk ishockey. Jeg har tidligere bredt mig over flere sportsgrene, men har erkendt, at det er på dansk ishockey, at jeg har min fordel i forhold til bookmakerne.

Ishockey-erfaring 

Jeg elsker alt sport, men særligt ishockey, da det aldrig er kedeligt og hele tiden går frem og tilbage.Jeg har aldrig selv spillet ishockey, men jeg har fulgt dansk ishockey ”on-and-off ”i ca. 15 år, siden min far tog mig med første gang.

Den første ishockeykamp jeg så var i Hørsholm Skøjtehal, da Rungsted senest vandt DM i 2002. Siden er det blevet til et utal af kampe, særligt de seneste år efter Rungsteds tilbagevenden til den bedste række. Jeg ser så meget ishockey, jeg kan komme til på Sjælland, og har i det meste af denne sæson dækket Gentofte Stars hjemmekampe for et førende dansk ishockey-magasin.