Frederik Søvang (ex-Betsson) skal levere eksperttip til håndbold og damefodbold. Se hans første tip her.

 

Vi er glade for at byde velkommen til 37-årige Frederik der kommer med masser af erfaring og glæder sig til at udveksle sports- og betting-indsigt med BetXperts læsere.

Frederik trådte sine ekspert-barnesko for efterhånden mange år siden på den norske spilleside Oddsnet. Siden fulgte 13 år hos Betsson, en ansættelse der sluttede sidste sommer.

Og nu er han altså her på BetXpert hvor vi hermed kan præsentere hans første eksperttip:

Fredag 20:45: Kroatien-Norge 1: Odds 2,46


Og lad os så give ordet til Frederik selv:

 

Gennem de sidste 13 år har jeg haft tilknytning til selskaberne under Betsson Gruppen, men valgte at fratræde mit oddssætterjob i sommerens transfervindue. Efter et par måneder hvor jeg har holdt delvis spilfri, og nydt at se sport på TV uden kynismen der følger med som bookmaker, blev savnet efter at producere oddsrelateret materiale dog alligevel for stort. 

I takt med den stadigt stigende automatisering, er egentlige oddssætterstillinger snart en saga blot, så om end mine analyser på en konkurrerende norsk spilleside førte til min ansættelse ved NordicBet* i branchens tidlige vækstår, er det primære sigte med min indtrædelse i Betxperts panel, ikke nødvendigvis en branchegenansættelse, men at dele spiltips og tanker med mine interessefæller på Skandinaviens aktuelt set bedste spilleside. 

Det forpligter at træde ind i et ekspertpanel med så fint et niveau, og jeg håber at kunne møde brugernes forventninger til kvalitet og argumentation, når jeg kommer med mine forslag, der typisk vil kredse sig om håndbold og kvindefodbold.  Disse områder er samtidig de største og mest vedvarende jeg har lavet odds på gennem årene, og som de færreste spilfirmaer synes at afsætte ressourcer til at dække fyldestgørende trods førstnævntes vækst og sidstnævntes stadigt stigende popularitet.