Vores i forvejen stærke tennisteam har fået nyt blod i form af BadVibes. Se hans første eksperttip:

BadVibes: 24 år, bor i København, studerer på RUC:

Jeg har spillet fodbold hele mit liv, og når studierne tillader det, er jeg fodboldtræner for nogle unge drenge. Jeg følger især fodbold og tennis tæt.

Interessen for tennis har altid været der. Jeg ved egentlig ikke, hvad den kommer af. Jeg har altid været stor fan af Federer, og så er jeg vild med, at der er kampe alle ugens dage, og at der bliver spillet næsten hele året.


Jeg satte min første kupon på en studietur i 6. klasse, hvor jeg sammen med en ven spillede Nordirland til at slå England suppleret med en Tyskland sejr for 10 kr. Vi vandt. Den kupon gav et mindre spilleproblem i klassen, og der blev arrangeret en række forældremøder.

Jeg har siden spillet on and off, og jeg har så for alvor sat mig ind i det de sidste 2 år og brugt en del tid på at lære om de forskellige dele af bettingverdenen.

Tirsdag 11:00 Magdalena Rybarikova-Maria Sharapova 0-2 1,93 


Asger & Lars

Her på BetXpert har vi to fortrinlige tenniseksperter i Lars Baes og Asger Hess-Olesen. Asger (tilbagebetaling: 109%) har næse for skæve odds i Challenger og Future, men han er også skrap til ATP og WTA.

Lars (103%) strejfer de to førstnævnte, men gør sig primært i de to sidstnævnte, og selv om han altid ikke har tid til at skrive en hel masse spilforslag, skriver han en optakt til hver uges turneringer. Det afføder ivrig forumdebat som både han og Asger deltager i.

Kvalifikation tog et halvt år

Men netop denne forumdebat og de mange tenniskampe gør at jeg fornemmer at der er plads til en ekstra ekspert. Som vi da også havde indtil april hvor Morten Rytter stoppede. Nu fylder vi tomrummet ud med BadVibes der skal fokusere på ATP og WTA.

BadVibes (pseudonymet skyldes at han ikke ønsker sit navn forbundet med betting på nettet) har tidligere lagt tips på Blogabet (548 spil med tilbagebetaling på 101%), Bettingexpert (1968 tips og 101,5%) samt Betarsenal (91 og 127%).

Han har været i ekspertkvalifikation her på BetXpert, via brugertipsystemet og løbende dialog, siden april, så det har taget ham cirka et halvt år at tilkæmpe sig en plads i ekspertpanelet. Ikke uden grund.

Kritik i forum – og løbende forbedring

BadVibes erkender blankt at der var behov for forbedring i forhold til udgangspunktet hvor han fik en del kritik i forum (og i kvalifikations-dialogen med BetXpert):

Da jeg startede med at lægge tips op, lagde jeg ikke særligt mange kræfter i analysen. Jeg fandt dog ud kvaliteten af analysen er vigtig, for at begrunde værdien i oddset. Kritikken ift. netop det var derfor berettiget. Jeg brugte ikke særlig meget tid på at skrive analyserne. Det har dog ændret sig, og jeg synes også, at man kan se en markant ændring fra mine seneste spil ift. de første.

Det synes vi også, og nu giver vi ham chancen for at vise at han kan komplementere vores i forvejen stærke tennisteam.

Kritik skal der nok stadig komme (det håber vi da – konstruktiv kritik er altid godt; det giver frugtbar debat), men så er BadVibes klar til at tage debatten i forum.