BetXpert har udvidet det i forvejen stærke tennisteam med endnu en ekspert: Morten Rytter (morytter). 

Spil-tanker

Jeg følger ATP touren tæt og prøver også at følge med på de lavere niveauer inkl. college, hvor flere danskere gør det fremragende. Mine spilforslag vil primært være fra ATP og challenger touren.

Jeg fokuserer på kampvinder, sæt-handikap og over/under spil, men der kan ofte være gode alternativer. Under grand slams kan man tit finde interessante specials.

BetXpert råder i forvejen over tenniseksperterne Lars Baes og Asger Hess-Olesen, men bl.a. under Grand Slam-turneringer vil vi gerne have lidt flere tips. Ligeledes vil vi gerne kvittere for den stigende tennis-aktivitet i vores brugerforum hvor flere og flere ytrer sig kyndigt.


Derfor har vi nu hentet Morten Rytter ind i panelet – efter en frugtbar kvalifikation hvor han blandt andet udmærkede sig med nogle gode Wimbledon-analyser og en aktiv forum-deltagelse.

 

Se hans brugertips her: http://www.betxpert.com/bruger/morytter

 

Morten er 27 år og studerende med matematisk baggrund. Jeg har leget med tanken om at implementere det i min betting, men indtil videre har jeg ikke fundet en god måde at gøre det på.”


Morten spiller selv tennis: “Min tennisinteresse går langt tilbage. Jeg har selv spillet i over 15 år og højdepunktet på banen var at spille college tennis i USA.”

 

Og nu skal tennisindsigten altså omsættes til eksperttips.

 

Min interesse for betting startede vel med 2 kroners-tipskuponer i barndommen og har stille og roligt udviklet sig. Der har været op- og nedture henad vejen. Jeg har fulgt BetXpert i mange år og følger stadig nogle af sidens eksperter. Størstedelen af mine bets bliver i dag sat på tennis og igennem sparring med andre tennisbettere, føler jeg at mine egne spil er blevet meget bedre.”