Velkommen til Peter Byskov, dansker bosat i Norge og med godt øje til Tippeligaen (Bendtner & Co). Se hans første eksperttip: 


Tippet involverer mesterholdet og danskerklubben Rosenborg, der jo for nyligt har hentet Nicklas Bendtner. Men som alligevel kan få svært ved at knækkke Odd, mener Peter. Læs hvorfor: 


2. april: 20:00 Rosenborg-Odds Ballklubb X2 2,22

Superliga udskiftet med Tippeliga 

Peter er 33 år og bor på Nesodden, syd for Oslo (hvor han arbejder). Han flyttede til Norge for seks år siden og blev i den forbindelse ”tvunget” til at udskifte intens Superliga-interesse med Tippeliga-ditto. 

Han har via en lang dialog og en række brugertips (FR34K) overbevist os om, at han kan gøre vores læsere klogere på norsk fodbold og samtidig øge chancen for, at de får overskud på det. 

Vi giver hermed ordet til Peter selv:

Betting skal være morsomt 

Jeg har altid spillet på oddset, men interessen har flyttet sig fra "hobby-betting" på mindre beløb, til mere seriøs betting, hvor jeg læser mere om kampene før et bet. Mit primære mål for betting er dog at få noget morsomt ud af det. Derfor bruger jeg meget tid på at læse om hver kamp i Eliteserien, da jeg helst vil være helt med på, alt hvad der sker i norsk fodbold. 

Interessen for norsk fodbold kom egentlig med det samme, da jeg flyttede til Norge for snart 6 år siden. Jeg kunne ikke længere følge med på Superligaen, så der skulle findes en erstatning. 

Interessen blev større, da jeg mødte min norske kæreste fra Bergen, og derfor er det naturligt nok blevet Brann, jeg holder med. 


Jeg synes, at norsk TV2 fik dækket Eliteserien fantastisk de seneste par sæsoner, og jeg glæder mig til at se, om Eurosport kan fortsætte den gode stil.