Velkommen til Rasmus G (Joergensen51) der skal stå for dækningen af tysk fodbold: analyser og spilforslag. Se hans første eksperttip:

Lørdag 15:30 Werder Bremen-Hertha Berlin 1 2,09

Wer etwas erreichen möchte, muss etwas riskieren

Citat Dieter Hecking, cheftræner i Gladbach.

Rasmus G om sig selv:

Oprindeligt lå min interesse hos Premier League (stor Liverpool fan). Den tyske interesse kom først senere hen, da jeg skruede op for min betting. Jeg opdagede hurtigt at jeg havde god forståelse for tysk fodbold, og at det kunne ses på min tbp. For lidt over et års tid siden begyndte jeg at følge BL tæt, og jeg har set alle de kampe jeg har kunnet komme til lige siden. For et halvt års tid siden udvidede jeg det til 2. Bundesliga da disse kampe ofte ligger om mandagen eller fredagen.

Over 60% af mine bets er baseret på fravær. Jeg lægger også meget i hvordan et hold kan præstere ift. et andet hold. Er det ene hold kun godt når de ikke selv skal skabe kampen, eller kan de bedst lide at have kontrol?

Som sagt, så gjort: BetXpert har hyret en 18-årig knøs til at komme med spilforslag til den tyske Bundesliga (1. og 2.).

Vi gentager: En 18-årig Bundesliga-ekspert...

Er den gamle redacteur da blevet fuldstændigt vanvittig? Har desperationen (årevis uden en tyskerekspert) fået det til at slå klik?

En kalkuleret risiko

Måske, men faktisk føles det ikke som så vildt et sats. Rasmus G (egentlig hedder han Jørgensen, men BetXpert har allerede en Rasmus Jørgensen) er kun 18 år, javel, men han er en temmelig rutineret BetXpert-bruger (snart to år på bagen) og er heller ikke grøn som tipper (har bettet de seneste 3-4 år, med fokus på Tyskland det seneste års tid).

Han forstår tysk, og hans glimrende analyser og en god dialog har overbevist om at han kan udfylde en eksperttjans med kompetence. Samt ydmyghed. Talentfuld eller ej, som 18-årig har man selvfølgelig stadig meget at lære og erfare (det har vi alle, uanset alder). Vigtigt at huske.

Tysk fodbold og MLS

Stadig er det da et sats. Han har immervæk kun leveret en håndfuld BL1-tips og ditto til BL2, og det er i sagens natur et meget lille sample at vurdere ud fra. Men vi tror på ham, tager chancen og lader ham runde denne sæson af og kaste sig frådende over den næste.

Rasmus der er studerende ("med betting som sideindkomst") vil i øvrigt også komme med et MLS-tip i ny og næ.