Holdene slår hinanden på kryds og tværs, men BetXpert har overskud i et uforudsigeligt Superliga-forår. Vi har set på odds for de kommende kampe.

Superligaen er meget svær at blive klog på. Det er vel kun Esbjerg, der har formået at vise noget stabilitet i deres forårspræstationer, mens de øvrige hold svinger fra flotte sejre til håbløse nederlag.

Specielt seneste spillerunde snød mange Superliga-bettere, da favoritterne skuffede på række. FC Midtjylland tabte til de udesvage gæster fra FC Nordsjælland, og i samme runde lykkedes det bundholdet SønderjyskE at besejre topholdet AaB i en underholdende 3-2. Mange bettere havde nok ikke forventet, at Brøndby ville blive kørt over af OB, mens Randers meget overraskende kunne forlade Parken med et fornemt 1-1 resultat mod et skuffende FCK-mandskab.

Den manglende stabilitet og skuffende storhold har sikret overskud til bookmakerne. Nordicbet* oplyste således, at efter weekendens spillerunde kunne de beholde hele 61 pct. af kundernes indsatser på Superliga-kampene.

Foråret har også været vanskeligt for Superliga-eksperterne i vores panel. Der er samlet overskud, da der er hevet 1,48 units hjem efter 19 tips til Superligaens forårskampe. Det giver en flot tilbagebetalingsprocent på knap 108%.

Hold øje med de kommende eksperttip til Superliga-kampene i denne runde, hvor vi bl.a finder disse opgør:

Fredag 28. marts kl. 18:30

OB Uafgjort SønderjyskE
Odds 2,05 Odds 3,60 Odds 4,00
Bet365
Ladbrokes
Ladbrokes

Søndag 30. marts kl. 17:00

Viborg Uafgjort Brøndby
Odds 3,80 Odds 3,50 Odds 2,15
MermaidBet
Tipico
Betsafe

Søndag 30. marts kl. 19:00

AaB Uafgjort FC København
Odds 2,85 Odds 3,45 Odds 2,60
MermaidBet
Betsafe
Sportingbet