For de gamle der faldt, er der nye overalt. Og dog... ikke helt. Betxpert har nemlig mistet nogle eksperter, og selv om vi også har fået nyt blod, har det slet ikke dækket behovet. Vi søger folk til: Cykling, NBA, golf, engelsk 3. division, Østrig... Meld jer og vis hvad I kan, i vores ekspert-kvalifikation!

Det gjorde Kenneth Friis Davidsen og Christopher Prang – og de er nu eksperter på henholdsvis den hollandske Æresdivision og WTA-tennis... Glæd jer til deres analyser!

Det var den gode nyhed, nu til de dårlige: På cykelfronten har vi mistet Steffen Theils, der har brug for mere tid til studierne. Anders Valen har forladt den engelske 3. division og er draget til Paris. Og endelig er den mangeårige basket-case, Jesper Nyenstad, gået på aftægt, hvilket har reduceret vores NBA-trio til en duo. Den duo vil vi gerne have udvidet igen.

Hvis man kigger på http://www.betxpert.com/ekspert/kval/, vil man se, at vi allerede har aspiranter i gang med at demonstrere viden og mavefornemmelse inden for golf, engelsk 3. division og Østrig. Vi vil dog gerne have flere håbefulde i gang, også inden for de nævnte områder; jo flere, jo bedre. Og vi mangler altså aspiranter til NBA og især til cykling!

Cykling er hos Bexpert et meget vigtigt område med stolte traditioner, og vi ser nødigt, at pladsen står tom. Så frem med Leth/Mader-ekspertisen!

Sidder man med en vis lyst, men samtidig en frygt for at drukne i ansvar og arbejde, så bare rolig. Eksperttjansen hos Betxpert er jo et frivilligt og ulønnet job – og vi erkender faren for udbrændthed. Derfor vil man i fremtiden se flere og flere delte ekspert-områder, ligesom NBA.

Med andre ord: Hvis du vil være del af Danmarks bedste ekspertpanel og spil-site, så send en mail, hvor du fortæller, hvad du kan – og om du evt ønsker at køre parløb med en anden ekspert.

Skriv til: [email protected]