Champions League er endelig tilbage, og i den forbindelse lancerer BetXpert en eksklusiv CL-konkurrence i samarbejde med ComeOn*, hvor der er præmier for 12.950 kroner på højkant. 

I forbindelse med Champions League gruppespillets start lancerer BetXpert en gratis betting-konkurrence her på siden. Konkurrencen sponseres af bookmakeren ComeOn*, og der er i alt præmier for 12.950 kroner på højkant spredt over alle seks spillerunder af gruppespillet. 

Hver eneste runde uddeler vi 43 freebets til en samlet værdi á 2.000 kroner til de dygtigste brugere, og derudover er der freebets på højkant til de tre brugere, der vinder flest units fordelt over hele gruppespillet. 

For at være med skal du blot have en bruger på BetXpert og en bruger hos ComeOn*. Du behøver ikke have foretaget en indbetaling tidligere eller have penge på din konto.

Sådan deltager du

I hver Champions League-runde får du 100 fiktive units at spille for. Du skal fordele dem på mindst fem kampe med et maksimum på 20 units per kamp, men du kan også spille for mindre og altså sprede dem ud på endnu flere kampe. Du kan spille 1X2 og over/under 2,5 mål på alle kampene. 

Du optjener point ved at vinde. Pointene udregnes ved indsats ganget med odds. Alle odds hentes direkte fra ComeOn*, og de justeres altså løbende ligesom hos ComeOn*. Du spiller altså til bookmakerens rigtige odds. 

Alle kan deltage så længe, de er bosiddende i Danmark og er fyldt 18 år. Derudover skal du have en bruger hos BetXpert og en konto hos ComeOn*, hvis du vil vinde. 

Du kan godt deltage, hvis du kommer ind midt i en runde. Det er også muligt kun at deltage i nogle af runderne så længe, at man kan spille for 100 units.

Sæt dine tips til første runde her

Præmier

I hver runde er der som bekendt 43 præmier på højkant.  Disse gives til de brugere, der formår at vinde mest (eller tabe mindst) på rundens kampe. Alle præmier udbetales som freebets til ComeOn* uden omsætningskrav. Freebets er tilgængelige i syv dage, hvorefter de forfalder. 

Præmierne i hver runde er således: 

1: 250 kr. freebet
2: 150 kr. freebet
3: 100 kr. freebet
4-23: 50 kr. freebet
24-43: 25 kr. freebet

Derudover er der freebets på højkant til de tre brugere, der får det største samlede overskud over alle seks runder. Disse præmier fordeles således: 

1: 500 kr. freebet
2: 300 kr. freebet
3: 150 kr. freebet

500 kr. i bonus og CL Tipsduel hos ComeOn*

Har du ikke allerede en konto hos ComeOn*, får du som ny spiller en velkomstbonus på 100 % op til 500 kroner. 

Bonus og indbetaling skal gennemspilles fem gange til minimum odds 1,80 indenfor 60 dage. 

Derudover kan du også deltage i ComeOns CL Tipsduel i hver spillerunde. Her skal du gætte det rigtige udfald på en række Champions League-spørgsmål. Der er præmier for 30.000 kroner på højkant i CL Tipsduellen, der kører i alle seks gruppespilsrunder i efteråret.