Her på BetXpert bryster vi os af at være Danmarks bedste spille-medie; bedre spilforslag får man ikke her i landet. Og nu ser det ud til at vi også kan spise kirsebær med de store ude i Europa.

Betfair* kører under EM en konkurrence hvor 57 medier, aviser og spillesider, fra 12 lande skal se hvem der kan tjene flest penge på spillebørsens EM-spil. Efter de første seks spilledage, inklusive torsdagens kampe, indtager BetXpert en sjetteplads. Ganske godt, selv om 13 medier ikke har været aktive endnu; det er alligevel 44 (på papiret) kompetente sportstip-medier der er i aktion.

De øvrige tre danske deltagere ligger et godt stykke tilbage (BT er dog blandt de 13 medier der endnu ikke har rørt på sig).

Se stillingen hér: http://promo.betfair.com/mediachallenge/euro2008/standings.html

Hver deltager lagde ud med 500 Euro. Dem har BetXpert indtil videre fået til at yngle til 687,5. Og det har vi naturligvis gjort ved så vidt muligt at spille vores egne EM-tip, dvs når Betfair* havde den konkrete spilmulighed, og der var værdi i oddset.

EM er kun lige gået i gang, og der er lang vej hjem. Men vi vil selvfølgelig kæmpe for at forblive i toppen.


Vores EM-analyser og spilforslag: http://www.betxpert.com/ekspert/euro08/

og hér: http://www.betxpert.com/ekspert/torben/

Husk også at benytte vores EM-guide (inklusive ajourført skadesnyt): http://www.betxpert.com/euro08

Og hvis du ikke allerede er med i vores store (gratis) EM-konkurrence hvor vi i samarbejde med Sportingbet udlodder præmier for i alt 48.000 kr, så bør du lige kaste et blik på den: http://www.betxpert.com/euro08/comp/