BetXpert gør status for 2012 og ser frem mod 2013 hvor Investor vender tilbage, og den legendariske tipper Roman Empire kommer til...

Nytår. Porten mellem fortid og fremtid. Det er nu man vender Janus-ansigterne henholdsvis bagud, for at gøre status, og fremad - for at lægge planer. Begge dele gør vi med glæde her på BetXpert.

Betting-året 2012 kan vi skue tilbage på med stolthed. I et år hvor vi pga den nye danske spillelovgivning havde færre og lavere odds at vælge imellem, noterede vores ekspertpanel sig for en tilbagebetaling på 105% for i alt 2909 tips. 9 ud af årets 12 måneder gav overskud.

Helt perfekt var året ikke, da vores gennemsnitlige betvalue (forholdet mellem chancevurdering og odds) lå på 106,5%, altså højere end tilbagebetalingen. Ideelt set skal de to tal være stort set ens. Men vi var ret tæt på (tættere end nogensinde før), og helt skidt er det ikke at have noget man kan forbedre...

Danmarks bedste spilleside

Og dermed har vi vist allerede formuleret et nytårsforsæt. Har vi flere planer for 2013? Ja.

Først og fremmest satser vi på at holde fanen højt som en spilleside der både leverer overskudsgivende eksperttips OG fungerer som Danmarks bedste forum for sports- og bettingdebat. Vi er ikke orakler og ser ikke vores ekspertanalyser som SANDHEDEN. De er snarere debatoplæg - for jo mere konstruktiv diskussion om kampene og væddemålene, jo bedre. Det gør os alle sammen klogere.

På den baggrund er det på sin plads at vi tipper vores nytårshat for vores entusiastiske, nysgerrige og indsigtsfulde læsere. Uden jer, uden en frugbar interaktivitet, ville BetXpert ikke være BetXpert.

Det er også derfor vi arbejder hårdt for udvikle siden og give vores læsere endnu flere brugbare betting-værktøjer. Med fare for at lyde som en shampoo-reklame: Fordi I fortjener det...

Fascinerende projekter på vej

Som trofaste læsere ved, byder BetXpert i dag på en lang række gratis services. Fra ekspert- og brugertips over forum, spillegrupper, statistiksektion, livescore, guides & artikler, bookmakeranmeldelser, TV-guide og konkurrencer til Match Center der - vi overdriver ikke - giver verdens nok bedste overblik over kampene: nyheder fra nær og fjern, tips, debat, statistik og odds-oversigt...

Er det nok? Tjah, vi synes at det kan blive ENDNU bedre. I 2013 regner vi derfor med at launche et par projekter der udspringer af BetXpert, men er så interessante at de får deres egne webadresser. I stil med vores betting-regnskab.

Hvilke projekter der er tale om, vil vi ikke løfte sløret for endnu - men vi tør godt love at de bliver ventetiden værd.

Investor vender tilbage

Hvad bringer 2013 ellers af godbidder? Lad os udvælge to ekspertpanels-elementer der bør kunne få pulsen til at stige hos danskere med betting-interesse:

Ole Larsen - a.k.a. Investor - vender tilbage til BetXperts ekspertpanel efter at have holdt pause siden august 2012. Den underholdende og yderst kompetente klummeskribent og ekspertipper regner med at returnere i februar.

Vi glæder os!

Roman Empire indtager BetXpert

Februar behøver vi ikke vente til før vi kan byde velkommen til Roman Empire, hvis skarpe spilforslag og flotte overskud der går frasagn om på diverse danske spillefora.

Bag det pompøse navn gemmer sig en 24-årig vestjyde der studerer i Odense. Han har bettet siden han var 18 år, og været eksperttipper siden 2009. I 2009-2010 leverede han 467 tips på Oddsnet og fik en tilbagebetaling på 116,2%. Fra 2010 til juni 2012 skrev han for SpilXperten hvor han leverede 1319 tips med en tilbagebetaling på 106,2%, foruden 2421 betalingsspil med en tb på 109,67%.

Pga studietravlhed har han siden holdt ekspertpause (men holdt sig varm med tips i et lukket spilforum), men nu er han klar til at tørne ud igen. Og fra januar er det BetXperts læsere der kan nyde godt af hans tips til primært håndbold, men også atletik og badminton. Vores hensigt er at hans tips skal kunne findes i det generelle ekspertpanel, altså være gratis til rådighed for vores læsere.

Januar: Masser af spilobjekter

Så hold godt øje med BetXpert i januar - Roman Empire kan dukke op når som helst!

Resten af BetXperts ekspertpanel vil heller ikke ligge på den lade side i januar der blandt meget andet byder på store begivenheder som VM i herre-håndbold, Australien Open i tennis, De Afrikanske Mesterskaber i fodbold samt cykelløbet Tour Down Under. Vi forventer at komme med tips til det hele...