Normalt er skyhøje betvalues tegn på en urealistisk chancevurdering. Men dagens højdespringer ser faktisk ud til at have jordforbindelse, om man så må sige. Fejlen ligger ikke hos eksperttipperen, men hos bookmakeren der har sat oddset alt for højt.

Det drejer sig om golfekspert Morten Kaspersens vindertip til Verizon Heritage-turneringen på den amerikanske PGA Tour. Morten tildeler Dudley Hart en vinderchance på 1 procent. Og det lyder jo ikke af vildt meget i et spillerfelt på 132. Hart er ingen stjerne, men har gjort det fint i år og bl.a. fået en tredjeplads i Pebble Beach. Verizon Heritage kommer lige efter US Masters hvor flere af de store fik sig en ordentlig nedtur. Det kan de stadig være præget af, og en overraskelses-sejr er ikke umulig i Verizon Heritage. Chancen for at det lige bliver Dudley Hart er lille, indrømmet - men det kan ske.

Oddset er på 332. (Bemærk i øvrigt at bookmakeren i dette tilfælde ikke er en normal bookmaker; spillet er nemlig fundet hos spillebørsen Betfair* hvor kunderne selv agerer bookmaker).

Med andre ord, måske nok en indsats værd. Vanvid, vil den typiske tipper sige - det går jo ikke hjem. Næh, det gør det nok ikke. Men faktisk kan der ligge et surebet og gemme sig. Hvis nu Dudley Hart gør det godt i starten af turneringen, vil man måske kunne sælge et odds på ham - og dermed sikre sig overskud uanset udfaldet. Hold øje med golfsiden.

Læs Mortens analyse (spilstop kl. 14): http://www.betxpert.com/ekspert/golf/#64884

Der foreligger også nogle andre golftip. Og dagen byder også på tennis (også en høj-oddser) samt fodbold fra henholdsvis Sverige og England.

Se oversigten over analyserne på forsiden eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp