Hvad skete der i uge 25? Spillemyndigheden på uanmeldt besøg, Nordicbet* som islandsk hockey-sponsor, etc. Læs BetXperts ugentlige opsamling...

20/6 NordicBet* scorer SHL-samarbejde

NordicBet* er blevet enige med den islandske hockey-liga, SHL, om et samarbejde. Bookmakerne bliver ligaens eksklusive sports betting-partner, og firmaet vil levere flere informationer til deres kunder, såsom statistik og andre opdateringer.

Læs mere

22/6 BetVictor introducerer hurtigste cashout-funktion

Kunderne vil have hurtige funktioner, og derfor har BetVictor nu lanceret en cashout-funktion, der eftersigende skulle være den hurtigste på markedet. Før tog det op mod otte sekunder, fra man havde ønsket at cashe out, til at det skete. Nu er tiden nede på to sekunder.

Læs mere (betalingsside)

22/6 Spillemyndigheden på uanmeldt besøg

For at komme ulovligt spil til livs, har Spillemyndigheden i løbet af foråret været på uanmeldt besøg hos kiosker og væddemålsbutikker. Spillemyndigheden har ekstraordinært fokus på området for at sikre, at unge under 18 år ikke får lov at oddse eller spille kasino. Lige så vel som unge under 16 ikke må spille lotto.

Læs mere

22/6 DraftKings satser stort i Storbritannien

Den store fantasy-gigant DraftKings, der udbyder korte managerspil, satser stort på det britiske marked. De har netop meddelt, at de har købt en daglig britisk fantasy sports-side, der hedder TransferKings. 

Læs mere

23/6 Politiet lukker dansk matchfixing-sag

Politiet har valgt at droppe sigtelserne om matchfixing for de fem tiltalte i den store matchfixing-sag. Den hovedtiltalte "MT" er allerede blevet dømt til et års betinget fængsel, men der var ikke nok beviser, der pegede på at de fire øvrige fodboldspillere og en femte person havde fixet resultaterne i de to Hvidovre-kampe i 2010. Man har åbenbart heller ikke kunne følge op på de gevinster, som de sigtede skulle have vundet på kampene.

Læs mere

24/6 Bet-at-home forlænger med Schalke 04

Bet-at-home har forlænget aftalen med Schalke 04, så den også løber i de kommende to sæsoner. Bookmakeren, der har været en af holdets partnere siden 2011, vil være at finde på stadion såvel som på holdets hjemmeside. bet-at-home sponsorerer også Bundesliga-holdet Herta Berlin, hvor de er trøjesponsor.

Læs mere