Hvad sker der i sports- og bettingbranchen? Nedgang for Bwin*, og fremgang for livebetting hos Unibet*, bl.a. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling.

10/11 Serie A-spillere: Balotelli den mest overvurderede

La Gazetta dello Sport har sendt anonyme spørgeskemaer ud til italienske Serie A-spillere, der peger på Mario Balotelli som ‘most overrated player’ foran Icardi og Schelotto.

Læs mere

11/11 Betfair* dropper Premium Charge for La Liga og rugby

Frem til 1. februar vil der ikke blive opkrævet Premium Charge ved bets for den spanske La Liga, mens man kan bette på rugby frem til 1. juni uden at risikere Premium Charge-gebyret hos Betfairs spillebørs.

Læs mere (betalingsside)

12/11 Unibet*: Knap 70% af sportbetting er livebets

Med en stigning på 20% i omsætningen på livebetting i årets første 9 måneder står det nu for hele 67,2% af sportbettingen hos Unibet*. Der er ialt 8,2 millioner registrerede Unibet-kunder, mens der er 453.753 aktive kunder (der har placeret bets indenfor de seneste 3 måneder).

Læs mere

12/11 Italiensk lokalbrag måtte afbrydes

Det italienske fodboldforbund er ved at undersøge Serie C-kampen mellem Salernitana og Nocerina, der blev blev blæst af efter 21 minutter, da kun seks Nocerina-spillere var tilbage på banen efter nogle underlige ´skader´. Der er mistanke om spillerne havde modtaget dødstrusler fra klubbens egne fans.

Læs mere

12/11 Pokerstars forbedrer sikkerheden med samarbejde med Jumio

Efter en ny samarbejdsaftale med Jumio bliver det fremover muligt at verificere sin Pokerstars-konto ved at uploade dokumenter direkte til siden eller vise ID via webcam.

Læs mere

12/11 Russisk landsholdsanfører idømt karantæne for dommerkritik

Zenit St. Petersborg-anfører Roman Shirokov har fået en 6 måneders karantæne og en bøde på 25.000 kroner for at kalde dommeren en klovn efter en ligakamp mod Amkar.

Læs mere

12/11 Ladbrokes kaster sig ind i bettingmaskine-debatten

Betting-maskinerne (de såkaldte FOBTs) har været udsat for kritik i England, men Ladbrokes afviser nu, at der ikke bliver grebet ind overfor hvidvaskning og mistænkelig betting-aktivitet ved maskinerne.

Læs mere

12/11 Bet-at-home øger overskuddet

Ved at skære voldsomt ned for marketingsudgifterne har bookmakeren Bet-at-home hentet et overskud på 11,6 millioner euro for årets første 9 måneder. Bet-at-home har 3,5 millioner brugere.

Læs mere

13/11 Rapport viser voldsom stigning i mobil-betting frem mod 2018

Sidste år kom omkring 18% af spiludbydernes online-overskud fra mobile enheder (smartphone og tablets), men en rapport fra H2 Gambling Capital viser, at i 2018 vil mobil-andelen stige til 44%.

Læs mere

13/11 Faldende overskud hos Bwin*.party

Overskuddet er faldet med over 20% i 3. kvartal, og der er stort set fald på alle områder. Bwin* er f.eks gået 22% ned i omsætningen på sportsbetting, mens PartyPoker stod for største skuffelse med et fald i overskud med 37%.

Læs mere

13/11 Bwin*: Vi er på rette kurs

Der er 22% færre kunder hos Bwin* og 37% færre nye sign-ups. Men ifølge bwin*.party chef Norbert Teufelberger var det forventet, da Bwin* er i et "transitional year" og går fra en volume til en value-strategi.

Læs mere

14/11 Matchfixing-sag i Østrig

Den østrigske klub SV Grödig er indblandet i en matchfixing-sag efter forsvarsspilleren Dominique Taboga er blevet truet at udlevere 70,000 euro og forsøg på att overtale holdkammerater til at manipulere kampe. Politiet har anholdt tre personer, deriblandt tidligere landsholdsspiller Sanel Kuljic.

Læs mere

15/11 Ladbrokes satser på at nå 2013-målsætning

I september meddelte Ladbrokes, at årets resultater vil være under det forventede, men den engelske bookmaker har stadig målsætningen om et overskud på 138 millioner euro for 2013 indenfor rækkevidde.

Læs mere