Hvad skete der i uge 38 i sports- og bettingbranchen? Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

16/9 Mere britisk poker-kontrol

De britiske spillemyndigheder vil have tilført ændringer i deres ´Gambling Bill´, og der er udsigt til mere kontrol med poker-netværkerne.

Læs mere (betalingsside)

17/9 New Jersey taber appel og må ikke tilbyde sportsbetting

Sportsbetting er kun tilladt i Nevada, og New Jersey tabte deres sag i US Third Circuit Court of Appeals. De kan nu tage sagen helt til Supreme Court for at få tilladelse til at tilbyde sportsbetting.

Læs mere

17/9 Betting-indskud nu muligt via mobil-regning 

Det engelske gambling-firma Probability har samarbejdet med betalingsfirmaet Boku, så de britiske Iphone- og Andriod-brugeres overførelser til deres bettingkonto nu kan blive trukket fra deres mobilregning.

Læs mere

17/9 Caesar´s lancerer pokerside i Nevada

I samarbejde med Gibraltar-bookmaker 888 vil Caesar’s Interactive Entertainment i denne uge lancerer deres World Series of Poker-side, og dermed kaste sig ind i kampen om poker-spillerne i Nevada.

Læs mere

17/9 Britisk betting-skat kan ødelægge markedet

Organisationen Remote Gambling Association (RGA) mener, at den britiske skat på 15% kan ødelægge betting-industrien. De foreslår 10% eller endda en lavere beskatning.

Læs mere (betalingsside)

17/9 Rangers-spiller indrømmer gambling

Rangers F.C-midtbanespilleren Ian Black indrømmer gambling og undskylder til omverdenen.

Læs mere

18/9 Australien: Spille-syndikater udgør stor trussel

Andreas Krannich, som er direktør for strategi og integritet hos Sportradar påpeger, at asiatiske spille-syndikater kan udgøre en trussel for australsk sport.

Læs mere

19/9 Italienere tillader nye fodboldmarkeder

Den italienske reguleringsmyndighed AAMS holder skarpt øje med hvilke spiltyper bookmakerne udbyder, men har nu tilføjet 23 nye bettingmarkeder til den tilladte liste.

Læs mere (betalingssite)

19/9 Pokernetværk skal have britisk licens

UK Gambling Commission kræver at alle softwareudbydere og pokernetværk skal have britisk licens inden april 2014. Netværkene skal ligeledes sørge for, at udbydere, der benytter sig af softwaren, har licenserne i orden.

Læs mere

19/9 Spansk Ladbrokes-site til oktober

Ladbrokes er, under navnet Sportium, klar med en online sportsbook til det spanske marked. Launchdatoen er sat til den 1. oktober og til næste år vil man følge op med en mexicansk pendant.

Læs mere (betalingsside)

19/9 Bulgarien uddeler første onlinelicens

De bulgarske myndigheder har tildelt Malta-baserede Eurofootball den første onlinelicens til landet. Operatøren betaler €20.000 for den.

Læs mere

19/9 Matchfixing-syndikat smadret

Politiet i Singapore har optrævlet et matchfixing-syndikat med 380 europæiske kampe på samvittigheden, herunder kval-kampe til VM og EM.

Læs mere

20/9 Norsk gambler taber millionsag

En norsk spillefugl har sagsøgt Centrebet i 2009 efter at have tabt mere end €10 millioner på den online spilleside. Nordmanden mente ikke Centrebet handlede korrekt ved at lade ham spille så mange penge op, men den australske domstol var ikke enig med ham.

Læs mere

20/9 bwin*.party-chef udebliver fra sagshøring

Direktøren for bwin*.party, Norbert Teufelberger, skulle have forsvaret sig selv i en fransk sag om en anholdelse i 2006 og bwin*'s operation i landet, men dukkede ikke op.

Læs mere

21/9 Livsvarig karantæne til 12 landsholdsspillere for fix

El Salvadors fodboldforbund har idømt 12 landsholdsspillere en livsvarig karantæne for deres indblanding i en matchfixing-sag. 

Læs mere