Hvad skete der i uge 31? Populært spil legaliseres i New York, bookmakere i fælles skattefront, etc. Læs BetXperts ugentlige opsamling...

1/8 William Hill indgår samarbejde med Everton

Premier League-klubben Everton har indgået et samarbejde med bookmakeren William Hill, der kommer til at løbe i de to kommende sæsoner. Samarbejdet betyder, at Everton-fans vil få eksklusive bettingtilbud samt at bookmakeren bliver promoveret flere steder på Goodinson Park.

Læs mere

2/8 Marathonbet* bliver trøje-sponsor for Malaga

Marathonbet* trænger ind på det spanske marked. Bookmakeren har indvilliget i at blive trøjesponsor for Malaga i de kommende to sæsoner med en option for et tredje år. Sponsoratet kommer efter, at Marathonbet* kom ind på det spanske marked i januar tidligere i år.

Læs mere

4/8 Daglige fantasy-spil legaliseres i New York

De hyperpopulære daglige fantasy-spil - DraftKings og Fanduel blandt andre - må vende tilbage til New York. Det er en kendsgerning efter, at en ny lov er blevet vedtaget. Den nye lov skal blandt andet beskytte kunderne samt indbringe op mod 4 millioner dollars til New Yorks uddannelsessystem.
Læs mere

4/8 Favorable resultater skyld i godt Ladbrokes-regnskab

Ladbrokes kan melde om en stigning på 13 % i indtægterne i de første seks måneder af 2016, hvilket er bedre end forventet. Resultatet skyldes blandt andet resultater, der er faldet ud til deres favør.

Læs mere

5/8 Bookmakere i fælles front mod ny betting-skat

En række australske spiludbydere er gået sammen om en protest mod en ny betting-skat i den sydlige delstat South Australia. Hvis skatten indføres, bliver delstaten det dyreste sted i verden at være bookmaker, lyder klagen.

Læs mere

5/8 Panikknap koster William Hill stort

Ligesom spilafhængige i Danmark kan udelukke sig selv og tilmelde sig ROFUS, så kan briterne nu gøre det samme. Lovgivningen i Storbritannien er blevet strammet op, så nu har alle kunder mulighed for at trykke på en "panikknap" og udelukke sig selv fra 24 timer og op til fem år. Den nye knap har kostet William Hill mellem 20-30.000 kunder og mere end 25 millioner pund.

Læs mere