Hvad skete der i uge 8? Paddy Power får kæmpe bøde, Leicester er nu favorit til Premier League-guldet, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

29/2 To Bwin*.Party-ledere sigtet for bestikkelse

Østrigske embedsmænd har sigtet to Bwin*.Party-ledere for bestikkelse i en sag, der er relateret til firmaets fejlslagne forsøg på at få en tyrkisk sportsbettingslicens tilbage i 2007. 

Læs mere

29/2 Stor bøde til Paddy Power: Anti-hvidvask-tiltag ikke gode nok

Den irske bookmaker Paddy Power har fået en bøde på næsten £310.000 pund. Det sker fordi UK Gambling Commision har kigget deres anti-hvidevask og "kend-dine-kunder" praksis igennem og fundet alvorlige mangler.

Læs mere

1/3 Mobilbetting årsag til stor fremgang for Sky Betting & Games

Sky Betting & Gaming har oplevet en 36 % fremgang i omsætningen. Det sker blandt andet efter, at de har investeret i den mobile platform.

1/3 Bet-at-home vokser

Bet-at-home har oplevet en fremgang på 19 %, viser seneste årsregnskab. Det sker grundet en stærk fremgang i omsætningen. Derudover er deres markedsføringsomkostninger faldet med 11 % i forhold til året forinden, hvilket tilskrives manglen på en stor fodboldturnering i perioden.

1/3 Titanbet bliver officiel bettingpartner for Sevilla

Titanbet har indgået en aftale med den spanske fodboldklub Sevilla om at blive officiel bettingpartner. Aftalen løber til slutningen af 2016-17-sæsonen.

5/3 Ted Cruz tog fusen på bookmakerne i Maine

Forretningsmanden Donald Trump var stor favorit til at vinde deltstaten Maine ved lørdagens primærvalg og caucuses. Alligevel var det konkurrenten Ted Cruz, som løb med sejren. Herudover vandt Cruz også Kansas, mens Trump tog sig af delstaterne Kentucky og Louisiana.

Læs mere

6/3 Leicester favorit til ligatitel

Leicester kunne ikke have drømt om en bedre weekend. Ikke alene vandt de selv en vigtig sejr ude mod Watford. De kunne også se de værste titelrivaler Tottenham og Arsenal spille remis. Dermed er Leicester nu favorit til at vinde Premier League. På Betfairs børs får du 2,28 gange pengene igen (før kommission) for Leicester-sensationen.

Læs mere