Hvad skete der i uge 26? Tipico bliver bettingpartner for Esbjerg, bookmaker får bøde for at glamourisere gambling, etc. Læs BetXperts ugentlige opsamling...

28/06 Norsk Tipping får ny CEO

Norsk Tipping - Norges statsejede bookmaker - har fået en ny administrerende direktør. Det drejer sig om den tidligere generalsekretær fra Norsk Røde Kors, Asne Havneild. Tidligere stod hun i spidsen for World Ski Championships i en årrække. 

Læs mere (betalingsside)

28/6 Brasiliansk gambling-kommission vil forbyde gambling
Brasiliens gambling-kommission har anbefalet, at man forbyder online gambling og alle former for sportsbetting. Kommissionen blev lavet sidste år, men i dens udgivede rapport anbefaler den, at man stopper alle former for online- og sportsgambling med undtagelse af sports-relaterede lotterier.

Læs mere (betalingsside)

29/06 Esbjerg fB indgår samarbejde med Tipico

Superligaklubben Esbjerg og den tyske bookmaker Tipico har indgået en to-årig aftale. For Tipico, der i Tyskland har partner-aftale med Bayern München og Hamburger SV, bliver Esbjerg første danske klub, som man indgår en partner-aftale med. Indholdet i sponsorsamarbejdet er forskellige reklame- og marketingrettigheder, ligesom den lokale Tipico franchisepartner i Esbjerg sørger for, at fans kan spille på deres favorithold på Tipicos terminaler på stadion både før og under kampene.

Læs mere

29/06 ASA uddeler reprimande: Reklame glamouriserer betting

Advertising Standard Authority (ASA) har uddelt en reprimande til Sky Betting & Gaming, da de har lavet en reklame, der eftersigende glamouriserer betting i for høj grad. I reklamen ser man 'Michael', der bliver til 'rock star Michael', der forbedrer sit eget image og selvtillid, efter han spiller hos Sky Vegas. Reklamen må ikke længere vises i sin nuværende form.

Læs mere (betalingsside)

29/06 Betsson-aktien styrtdykker

Investorerne har mistet troen på Betsson AB. Selskabet, som står bag en lang række casinoer og bookmakere - heriblandt Nordicbet* og Betsafe, er styrtdykket i værdi på baggrund af regnskabet for andet kvartal, hvor de slet ikke kunne leve op til forventningerne. Her var særlig april og maj sløve måneder, og selskabet har nu nedjusteret forventningerne til hele året. Generelt set har 2016 været et rædselsår for Betsson-aktionærer. Aktiekursen toppede i december måned 2015 i kurs 157 - nu står den i kurs 67, altså under halvt så meget værd.

01/07 BetVictor forlader Chelsea til fordel for Liverpool

BetVictors aftale med Chelsea er netop udløbet, men der gik ikke lang tid, før de fik en ny aftale på plads. Denne gang med rivalerne fra Liverpool. Parterne har indgået en tre-årig aftale, der gør BetVictor til 'global betting partner' med Liverpool. Bookmakeren kan blandt andet ses på spillernes træningstøj.

Læs mere (betalingsside)