Hvad skete der i uge 8? eSport kommer på pensumslisterne, Pinnacle nægter at udlevere suspekte kunder etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

23/2 Danske Spil* arrangerer Poker-online DM for første gang

Midt i april vil Danske Spil* samle den danske poker-elite for at finde en online-danmarksmester. Pokerspillerne kan se frem til 2-dages event med en præmiepulje på $25.000. Der vil også blive afholdt satellit-turneringer op til Online DM.

Læs mere

24/2 Pinnacle nægter at samarbejde med matchfixing-bekæmpere

Trods markant stigning i tenniskampe med mistænkeligt spilmønster vil bookmakeren PinnacleSports ikke dele deres tennis-data med Tennis Integrity Unit. Pinnacle er den største tennis-udbyder på markedet, men vil ikke afsløre beløb eller hvilke kunder, der har bettet på de mistænkelige kampe.

Læs mere

25/2 Danskerne: Matchfixing truer idrættens troværdighed

Danmarks Idrætsforbund (DIF) har fremlagt en ny undersøgelse, der viser at 85% af danskerne ser matchfixing som en trussel mod sportens centrale værdier. DIF kører lige nu en ’Stop Matchfixing’-kampagne, hvor de bl.a holder foredrag rundt i idrætsklubber.

Læs mere

25/2 Flere danskere udelukker sig selv fra online-spil

Et stigende antal danskere vælger at udelukke sig selv fra at spille på online-udbydere gennem Spillemyndighedens Rofus-register. Der er nu over 5.000 danskere opført i Rofus (Registret Over Frivilligt Udelukkede Spillere), der blev oprettet i 2012. Hos Center for Ludomani glæder man sig over stigningen.

Læs mere

25/2 Studerende skaber eSport-forløb på universitet

Den 22-årige Stelanie Tsirlis har fået grønt lys fra Miami University til at starte et forløb om eSport. Det er dermed endnu en sejr for sportsgrenen, der vinder større og større indpas rundt omkring i verden i disse måneder.

Læs mere

25/2 Tonybet indfører cash out-funktion

Det er efterhånden snarere reglen end undtagelsen, at bookmakerne tilbyder cash out-funktion. Og nu er også Tonybet hoppet med på vognen. Fremover kan du altså både tage tidlige gevinster eller tidligere tab på dine væddemål hos bookmakeren

Læs mere

26/2 Sverige leder efter deres nye eSport-stjerne 

En skole i Sverige leder efter den næste kvindelige eSport-stjerne. En voksenskole - Strombacks Folkhogskola - starter et 1-årigt forløb, hvor der studeres Counter Strike. Dermed følger man i fodsporene på en norsk skole, der har lavet samme tiltag, ligesom også et universitet har tilføjet eSport til pensumlisten.

Læs mere

26/2 William Hills profit falder på grund af store skatter

William Hills overskud faldt med en femtedel i 2015 takket være £87 millioner i ekstra britiske skatter. Generelt var deres overskud lidt lavere end tidligere, hvilket bookmakeren tilskriver skatterne, manglen på en stor fodboldturnering som VM, uheldige sportsresultater og færre betting-shops.

Læs mere

27/2 PokerStars gør comeback på det amerikanske marked

Efter næsten 5 år har PokerStars igen erobret en licens og kan dermed endelige vende tilbage til den amerikanske stat New Jersey. I næste måned vil PokerStars åbne for både poker og kasino, der kan tilgås fra både computer, tablet og mobiltelefoner. New Jersey er den første stat, der igen tillader PokerStars, men flere forventes at følge trop over de næste par år.

Læs mere