Hvad skete der i uge 35? Danskerne tabte mindre i andet kvartal, ludomanicentre kan ikke følge med, etc. Læs BetXperts ugentlige opsamling...

29/8 Danske Spil* ringer de største tabere op

Danske Spil* har folk ansat til at ringe kunder op, som viser en risikabel form for spilleadfærd. Det nye initiativ er iværksat, så folk med spilafhængighed kan få hjælp og vejledning til at komme ud af et eventuelt misburg.

Læs mere

30/8 Flere danskere risikere at blive afhængige af spil

Det Nationale Forskningscenter for Velfærd offentligør i en rapport, at færre danskere spiller om penge end for 10 år siden, men flere er i risiko for at få problemer med spilafhængighed. Rapporten viser, at lidt flere 18-74 årige har en spiladfærd, der kan udvikle sig til at blive problematisk. Rapporten skønner, at antallet af personer med egentlig spilafhængighed (ludomani) er ca. 10.000. 

Læs mere

30/8 Spilleboom: Ludomanicentre kan ikke følge med længere

Mens danskernes forbrug og tab på spil vokser for hvert år, så er midlerne til bekæmpelse af ludomani de samme som i 2013. "Vi har svært ved at følge med," siger behandlingsleder.

Læs mere

31/8 Stabil fremgang for Danske Spil*
Danske Spil* kan fremvise et regnskab, der viser en fremgang på næsten 30 millioner efter skat i forhold til samme periode sidste år. Det er særligt deres casino-spil samt EM-turneringen i fodbold, der har medvirket til fremgangen. 

Læs mere

31/8 Kina optrapper overvågning af bookmakere

Kinas ministerium for kultur har angiveligt udsendt advarsler til ikke færre end 26 online spiloperatører om, at de skal overholde retningslinjerne. Flere af dem kører blandt andet med ulovlige spil, mens de også har problemer med at sikre at kunderne bruger rigtige navne. 

02/9 Danskerne tabte mindre i årets andet kvartal

Tal fra Spilemyndigheden viser, at danskerne tabte mindre på betting i årets andet kvartal sammenlignet med første kvartal. Sammenlignes der med andet kvartal i 2015 ses der dog en stigning på 16 %. Ifølge Spillemyndigheden fortsætter dominansen for online-betting kontra den landbaserede. Nu står online-betting for 65,5 % af omsætningen sammenlignet med 63,5 % i første kvartal.

Læs mere