Hvad skete der i bettingbranchen i uge 8? BT beklager anklager mod håndboldklub, dansker vinder rekordstor lottogevinst, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

16/2 William Hill aflyser overtagelsen af 888

Parterne nåede ikke til enighed, da den engelske bookmaker William Hill satte sig til forhandlingsbordet og ville overtage Gibraltar-baserede 888 Holdings. Det anslås, at William Hill kom med et bud på omkring 720 millioner pund. Den fejlslagne handel har fået 888-aktierne til at falde i værdi; til frustration for bestyrelsen, der var mest indstillet på et salg.

Læs mere

17/2 Ny svensk spillelov bliver udskudt

Det forventes, at Svenska Spels monopol snart bliver brudt, og Sverige vil indføre en spillelovgivning efter dansk model. Men udarbejdelsen af den nye lov kommer til at vente til efter de svenske budgetforhandlinger, der afsluttes i april.

Læs mere (betalingsside)

17/2 Dinamo - Lazio undersøges for fusk

En Champions League-kamp i 2007 mellem Dinamo Bukarest og Lazio bliver af det rumænske fodboldforbund undersøgt for potentielt aftalt spil, efter at flere Dinamo-spillere og officials er stået frem med anklager om fusk. 
Læs mere

17/2 Bookmaker får hævn over storbank

Efter at den indiske storbank HSBC er under anklage for ikke at have betalt berettiget skat, får banken en giftpille med på vejen fra en bookmaker, der tidligere havde lån i banken.

Læs mere

18/2 Osasuna og Espanyol afviser matchfixing-anklager

Var det aftalt spil, da nedrykningstruede Espanyol og Osasuna i sidste sæson spillede 1-1 i den vigtige bundkamp? Osasuna præsident Luis Sabalza har erkendt, at der mangler 1,5 millioner euro i klubkassen, som ikke er bogført korrekt, men har ikke kendskab til, at der skulle være betalt for en pointdeling. Også Espanyol afviser matchfixingen.

Læs mere

18/2 Bookmakere snydt af spøgelseskampe

Hviderussiske FC Slutsk tog en 2-1 sejr over Shakhter Soligorsk, men nu afslører Inside Sport, at kampen aldrig blev afviklet. Der er tale om en såkaldt spøgelseskamp arrangeret af matchfixere til at hente gevinster hos bookmakere som Bet365* og SBOBET, der begge tilbød odds på kampen. Fodboldforbundet i Hviderusland undersøger nu sagen.

Læs mere

20/2 Eurojackpot-gevinst sprænger dansk lotto-rekord

Hvad skal man dog stille op med 315.009.958 kroner? Det skal en heldig Eurojackpot-vinder til at finde ud af efter de fem vindertal og to stjernetal landede på en kupon indkøbt i Kvickly i Helsingør. Det er suverænt den største danske lotto-gevinst nogensinde.

Læs mere

20/2 Amerikanske atleter støtter betting-legalisering

Debatten kører videre i USA og nu er der opbakning til en legalisering af sportsbetting fra de professionelle sportsudøvere. En rundspørge foretaget af ESPN viser, at 63% af de adspurgte spillere i NHL, NBA, MLB og NFL gerne ser en legalisering af sportsbetting.

Læs mere

20/2 Paddy Power fik flest reklame-klager

Klassens frække dreng, Paddy Power, gik over stregen med deres reklamer med bets på dommen til den mordanklagede Oscar Pistorius. I 2014 var den irske bookmaker topscoreren hos de britiske reklamemyndigheder (ASA), der modtog 5.525 klager i kølvandet på Pistorius-reklamerne.

Læs mere

21/2 Bookmakerne jubler over boksebrag

Der er store forventninger hos bookmakerne, når Floyd Mayweather og Manny Pacquiao går i ringen den 2. maj på MGM Grand. Spiludbyderne i Las Vegas håber på en omsætning af "epic proportions" til, hvad der er blevet kaldt årtiets største boksekamp. Mayweather er iøvrigt blevet tildelt favoritværdigheden hos bookmakerne.

Læs mere

21/2 BT beklager matchfixing-anklager

Tilbage i august sidste år rettede BT en skarp anklage mod Skanderborg Håndbold, der blev beskyldt for at ville betale ligakonkurrent en formue for at lade sig tabe. BT havde dog ikke dokumentation for oplysningerne, og de beklager nu deres matchfixing-anklager.

Læs mere

21/2 Skanderborg Håndbold indgår forlig med BT

BT stod foran en injuriesag, men Skanderborg Håndbold har accepteret et forlig, hvor BT undskylder deres matchfixing-anklager mod klubben og betaler alle advokatomkostninger. Pressenævnet har givet BT en alvorlig påtale for at have tilsidesat god presseskik.

Læs mere

21/2 Pinnacle er blevet solgt til ukendt investor

Der er stor mystik omkring selve handlen, men Pinnacle Sports har oplyst deres aktionærer, at en kontrollerende aktiepost er blevet opkøbt. Der er ikke oplysninger om, hvem der har står bag overtagelsen.

Læs mere

22/2 Paddy Power fortryder ikke Pistorius-reklamer

Trods de rekordmange klager og det moralske dilemma om at tjene penge på en drabsag, er Paddy Power parate til at gentage et reklame-stunt i samme stil som Oscar Pistorius-kampagnen.

Læs mere (betalingsside)

23/2 Ladbrokes lukker 50 butikker

Bookmakeren Ladbrokes gør klar til yderligere at lukke et halvt hundrede butikker ned i Storbritannien som følge af forhøjede skatter. Ladbrokes er dog ikke ene om det, da William Hill i april måned annoncerede, at de de ville lukke over 100 spillebutikker. 
Læs mere