Hvad skete der i bettingbranchen i uge 17? Overskud til Betsson* og Mayweather-Pacquiao skaber betting-boom etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

20/4 Betsson-direktør bliver formand for DOGA 

Managing director for Betsson*, danske Peter Weinreich Johansen, bliver formand for DOGA (Danish Online Gaming Association), der bl.a. har Bet365*, Betfair*, Ladbrokes og Unibet* som medlemmer. Johansen har en lang fortid hos bookmakere og diverse aviser.
Læs mere

20/4 Paddy Power gør grin med uskarp Falcao

Det har ikke været en vellykket sæson for Manchester United-angriberen Radamel Falcao, der heller ikke kom på måltavlen i topkampen mod Chelsea. Det blev også bemærket hos den irske bookmaker Paddy Power, der har lavet en morsom opgørelse over Falcao´s manglende skarphed.

Læs mere

21/4 William Hill de første til at bruge Apple Watch 

Bookmakeren William Hill er blevet den første indenfor E-Gaming til at lave en app til Apple Watch. Mange andre bookmakerne har allerede bedyret, at de følger efter.

Læs mere (betalingsside)


21/4 Ambitiøse Playtech satser på ny teknologi

En af de førende software-udviklere Playtech har store planer med deres nye omni-channel teknologi. De er i gang med en større ansættelsesproces af flere hundrede nye medarbejdere med især fokus på det britiske marked. Her har omni-channel været en stor succes for bookmakeren Coral, der har tiltrukket over 200.000 nye kunder i de seneste år med deres Playtech-samarbejde.

Læs mere

21/4 Italien overvejer at forbyde bettingreklamer på TV før midnat

I Italien vil regeringen stramme op på lovgivningen omkring markedsføring, og i den forbindelse har der været talt om at gøre bettingreklamer i tv ulovlige før midnat. Dette synes dog svært at gennemføre - især da bookmakerne har fået licens for 9 år, og dette tiltag vil ændre meget i forudsætningerne.
Læs mere (betalingsside)

22/4 Svær start på 2015 for Ladbrokes

Der venter store udfordringerne for den nye Ladbrokes-chef Jim Mullen, der må konstatere et fald i overskuddet på 22,3% i første kvartal af 2015 i forhold til samme periode sidste år. De er ramt af den nye engelske bettingskat, og så har fodboldresultaterne heller har ikke været med Ladbrokes. Ladbrokes fik dog et overskud på 14,3 millioner pund i sidste kvartal.

Læs mere

22/4 Hollænder indrømmer matchfixing på tysk kamp

En hollænder har indrømmet at have bestukket spillere fra den tyske klub St. Pauli, hvorefter han har bettet på kampen hos asiatiske bookmakere. Samme person er mistænkt for at stå bag flere andre sager af matchfixing på international basis.

Læs mere

23/4 Telekom træder ind på bettingmarkedet

Den tyske telegigant Telekom har kastet sig over sportsbetting med deres opkøb af 64% af aktierne hos bookmakeren Tipp3.de. Med samarbejde med Deutsche Sportwetten satser Telekom på vækst på bettingmarkedet.

Læs mere

23/4 Øget omsætning hos Svenska Spel

Det statsejede Svenska Spel har oplevet en øget sin omsætning på 5% på online-spil i årets første kvartal. I samme periode er omsætningen på mobile platforme steget med hele 53%. Svenska Spel mener dog, at omsætningen har været påvirket negativt af de mange bookmakere uden licens på markedet.
Læs mere (betalingsside)

24/4 Betting-boom op til Mayweather-Pacquiao boksebrag

Det store boksebrag mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao nærmer sig, og det kan man også se hos Las Vegas-bookmakerne, hvor der er blevet placeret bets på imod 60 millioner dollars på kampen. Det vurderes, at omsætningen på Mayweather-Pacquiao kan nå over 100 millioner dollars, hvilket er på niveau med en Superbowl-finale.

Læs mere

24/4 Stærkt kvartal-overskud til Betsson*

Svenske Betsson*, der bl.a også står bag Betsafe og Nordicbet*, har fremlagt regnskab for 1. kvartal af 2015. Det viser et overskud på 55 millioner euro, hvilket er en stigning på 24% i forhold til samme periode sidste år. Det er specielt sportsbetting-afdelingen, der har sikret fremgangen.

Læs mere

24/4 BoyleSports får licens på Gibraltar

Der er store flyttedag hos den irske bookmaker Boylesports, der har fået tildelt licens på Gibraltar. Den spilleglade middelhavsø har i forvejen tiltrukket størstedelen af verdens førende bookmakere.

Læs mere (betalingsside)

24/4 666Bet-kunder skal oprette Skrill-konto for at få strandede penge

De engelske spillemyndigheder har afvist at hjælpe 666Bet-kunder med at få udbetalt deres penge fra den svindelanklagede bookmaker. Seneste melding fra 666Bet er, at kunderne nu skal have oprettet en Skrill e-wallet for at kunne gennemføre udbetalingerne.

Læs mere

25/4 Kendte better store beløb på Mayweather-Pacquiao

Århundredets største boksekamp har også skabt opmærksomhed i celebrity-kredsene. Rapperen 50Cent skulle eftersigende have smidt et bet på over 1 million dollars på Floyd Mayweather, mens skuespilleren Mark Wahlberg har sat 250.000 dollars på Pacquiao. I P. Diddy-lejren er der smidt 250.000 dollars på Mayweather.

Læs mere

26/4 Stor kinesisk betting-ring afsløret

Der er anholdt over 1000 mistænkte og beslaglagt flere milliarder dollars i en historisk stor aktion mod en ulovlig betting-ring i Kina. Det menes, at denne betting-ring havde over en halv million kunder og en omsætning på op imod 64,7 milliarder dollars hver måned.

Læs mere