Hvad skete der i bettingbranchen i uge 25? Flot Betfair-overskud og Danske Spil* lancerer ny poker-klient, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling... 

15/6 Bitcoin-bookmaker drejer nøglen om

Den bitcoin-baserede bookmaker BetVIP har meddelt kunderne, at den lukker ned. I en pressemeddelelse skriver de, at det bl.a. på grund af restriktive lovgivninger ikke var muligt at opretholde en omsætning, der kunne få bookmakeren til at fortsætte. BetVIP startede i 2014.

Læs mere

16/6 PokerStars overvejer at forbyde tredjepart-software 

PokerStars, som er ejet af Amaya, overvejer at ændre på sine regler, så det ikke længere er tilladt at benytte tredjepart-software. Udmeldingen kommer på baggrund af klager fra brugerne, der mener, at nogle former for tredjepart-software er ødelæggende for spillet.
Læs mere

17/6 Swansea får ny betting-partner

Premier League-klubben Swansea har indgået et samarbejde med bookmakeren 12Bet, der fremover skal være bettting-partner for den walisiske klub. Tidligere har 12Bet også haft sponsor-aftaler med bl.a Wigan og Newcastle samt spanske Sevilla.

Læs mere

17/6 Betfair* stormer frem efter flot overskud

Det går rigtig stærkt for spillebørsen Betfair*, der i deres årsregnskab kan notere en fremgang på 21%. De indkasserede dermed hele 120 millioner pund. Det er især på mobil-markedet, at Betfair* har oplevet den markante fremgang.

Læs mere


17/6 Betfair* klar til at satse massivt for at sikre fremgang

Betfair-aktierne har nået et rekordhøjt niveau, og direktør Breon Corcoran er klar til at bygge videre på det fornemme årsoverskud. Der er således lagt op til, at Betfair* vil udnytte fremgangen til at indtage nye markeder og foretage yderligere opkøb.

Læs mere

17/6 Danske Spil* opruster på poker-fronten

Det tog noget tid, inden Danske Spil* hoppede med på poker-bølgen, men nu er de klar til at skubbe jetonerne ind på midten og gå all-in med en ny og forbedret pokerklient. Der er kommet mere fokus på brugervenligheden med en overskuelig lobby, og så kan Danske Spil-kunderne også se frem til forbedringer i form at missioner og bedrifter, som skal gøre pokerspillet til en social oplevelse.

Læs mere

17/6 Reklamemyndigheder: William Hill er for ´barnlige´

En Twitter-kampagne med tøjbamser falder ikke i god jord hos de engelske reklamemyndigheder (Advertising Standards Authority), der udtaler kritik af William Hill´s reklamer, der kan føre mindreårige til gambling.

Læs mere

17/6 Dommer finder beviser for La Liga-matchfixing

Dommeren i den spanske matchfixing-sag har meddelt, at der er beviser for, at Osasuna overførte 250.000 euro til Espanyol-spillere og efterfølgende 650.000 euro til Real Betis i de sidste afgørende spillerunder i 12/13-sæsonen for at aftale resultatet at deres kampe og dermed undgå nedrykning.

Læs mere

19/6 Stor omsætning på folketingsvalget hos Danske Spil*

Det tætte opløb om pladserne i Folketinget har fået Danske Spil-kunderne til at bette massivt på valget, og Danske Spil* oplevede en omsætning på 4 millioner, hvor der var størst indskud på statsministerposten. Med et godt valg til Alternativet og Dansk Folkeparti står Oddset-spillerne til at indkassere en pæn gevinst.

Læs mere

19/6 Paddy Power fortryder PR-kurs

Irske Paddy Power har tidligere leveret adskillige kontroversielle reklamestunts, men de sparker nu PR-firmaet Beattie McGuinness Bungay på porten efter deres opsigtvækkende kampagne med to kyssende mænd i forbindelse med folkeafstemning om homoseksuelle ægteskaber i Irland.

Læs mere