Hvad skete der i bettingbranchen i uge 21? Canbet mister engelsk licens og FA forbyder betting, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

19/5 FA Cup populær blandt bettere

I en undersøgelse foretaget af online betalingservice Skrill vil hele 26% bette på udfaldet af FA Cup-finalen mellem Arsenal og Hull. Det er flere end f.eks Champions League-finalen.

Læs mere

19/5 GVC opkøber aktier i Betit Holdings

Med en investering på 3,5 millioner euro har GVC sikret sig 15% af aktierne i det nystartede svenske Betit Holdings. GVC satser dermed på det skandinaviske marked.

Læs mere

19/5 Irske spiludbydere presser på for ny spillelov

Det kan koste op mod 16 millioner euro og 500 jobs, hvis ikke den nye spillelov bliver gennemført inden 1. september. Det mener Irish Bookmakers Association, der bl.a ser frem mod længere åbningstider for betting shops.

Læs mere

20/5 Ladbrokes Life-kampagne lanceret

Med ‘The Believer’ og ‘Mr Brightside´ har Ladbrokes sat fokus på ansvarlig betting i deres seneste reklame-kampagne.

Læs mere

20/5 Bwin-boss frikendt i fransk betting-sag

Bwin*.party-bossen Norbert Teufelberger er blevet frikendt i en sag fra 2006, hvor Bwin* kom under anklage for at tilbyde betting til franske kunder, hvilket var i strid med mpnopolreglerne i Frankrig.

Læs mere

20/5 Coral lukker betting shops i England

Den nye spillelovgivning med højere beskatning på FOBTs-bettingmaskinerne betyder nu, at bookmakeren Gala Coral vælger at lukke flere af deres betting shops. Også William Hill og Ladbrokes har varslet lukning af shops. Coral har ialt 1822 butikker i Storbritannien.

Læs mere

20/5 Stor tiltro til Belgien blandt VM-bettere

Ifølge OddsChecker.com har flere af de europæiske VM-bettere fidus til Belgien ved sommerens VM-slutrunde. Hele 23% af indskuddene er faldet på Belgien, mens tyskerne er lige efter med 18%.

Læs mere

20/5 Bet365-ejere første gambling-milliardærer

Coates-familien, der ejer bet365*, er blevet Storbritanniens første gambling-milliardærer. I pund vel at mærke. Det menes at familien er god for mere end Elton John, Jamie Oliver, David Beckham tilsammen.

Læs mere

20/5 Canbet mister engelsk licens

Der er økonomisk rod hos Canbet, hvor flere af kunderne ikke kan få gennemført deres udbetalinger. Nu har de engelske spillemyndigheder meddelt, at Canbet ikke længere kan beholde deres licens.

Læs mere

21/5 Matchfixing-bekymring op til VM-slutrunden

Den tidligere Interpol-præsident Khoo Boon Hui mener, at matchfixing kan blive et problem ved VM-slutrunden i Brasilien. Khoo Boon Hui er desuden rådgiver for International Centre for Sport Security.

Læs mere

21/5 Bwin* satser på mobil-kasino

Bwin* står overfor nogle store udfordringer efter tab af markedsandele og de har nu opgraderet deres Sports betting app med bl.a blackjack og live dealer roulette.

Læs mere

22/5 Betting-forbud til fodboldspillere

Det engelske fodboldforbund har meddelt, at det fremover ikke længere er tilladt for fodboldspillere at bette på fodboldkampe. Forbuddet gælder samtlige ligaer og også special-spil.

Læs mere

22/5 Kritik af Ladbrokes Life-kampagnen

Der er kommet 67 klager over Ladbrokes nye store reklamekampagne. Ladbrokes mener, at klagerne må skyldes manglende humoristisk sans, men Advertising Standards Authority vil nu gennemgå Life-kampagnen for overtrædelser.

Læs mere

23/5 Tipico forlænger med Hoffenheim

Den tyske bookmaker har forlænget samarbejdet med Bundesligaklubben med Jannik Vestergaard på holdet, så den nu løber yderligere fire år.

Læs mere