Med odds 1,50 for, at FC København kan hæve pokalen i Parken på torsdag, ligger Betsafe markant over det øvrige danske marked. Bookmakeren vurderer, at Løverne er ramt på selvtilliden i øjeblikket og mangler motivation til pokalfinalen. Til sammenligning er der beskedne odds 2,60 at hente på, at opkomlingene fra AC Horsens udløser konfettiregn.

Det er to hold med meget forskellige udgangspunkter, der tørner sammen i pokalfinalen Kristi himmelfartsdag i Parken. Upåagtede AC Horsens rider på en bølge af selvtillid og sammenhold og har i løbet af sæsonen taget flere store skalpe. Mægtige FC København har derimod vist svaghedstegn på det seneste. Intern uro og forudsigeligt spil har afsløret sprækkerne i det ellers så sejrssikre koncept.

Betsafe har taget konsekvensen af udviklingen og tilbyder et markedsførende odds på 1,50 for, at FC Københavnvinder pokalen. Derimod betaler bookmakeren kun pengene 2,60 gange tilbage, hvis Horsens-spillerne slipper ud af løvens hule med sølvtøjet.

"Vi går ud med et højt odds på FC København, fordi holdet virker presset i øjeblikket. Der er ikke harmoni på de indre linjer, og Carsten V. Jensen får ikke nok ud af spillermaterialet. Derudover må man også forholde sig skeptisk til deres motivation. Mesterskabet giver adgang til Champions League og er sæsonens helt store mål. Her venter der FCK´erne en skæbnekamp mod FC Midtjylland allerede søndag. Det skal flytte nogle procenter over på Horsens´ side?, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.

De nævnte odds udløses uanset, hvordan holdene vinder kampen. Det vil sige, at eventuel forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence også er inkluderet. Hvis du tror på, at kampen afgøres i den ordinære spilletid, kan du hente odds 1,75 på FC København-sejr og odds 4,65 på Horsens-sejr.

Hvem vinder Landspokalturneringen?

FC København 1,50
AC Horsens 2,60

Find spillet: Betsafe - Odds - Fodbold - Danmark - Sæsonspil