Et sløvt forår for Randers FC får Betsafe til at opjustere oddset på oprykning for kronjyderne

En slingrende start på foråret for Randers FC betyder, at Vejle Boldklub Kolding har ædt sig ind på kronjyderne i kampen om oprykning til Superligaen.

Sølle ét point skiller holdene. Det får nu Betsafe til at opjustere oddsene på en RFC-oprykning til 1,70. Snupper VBK eller en anden klub billetten til den bedste række, kan du hente odds 2,05.


Før sæsonen var Randers FC skyhøj favorit til at sikre sig en hurtig tilbagevenden til Superligaen. Den store tiltro til kronjyderne skyldtes ikke mindst, at truppen byder på navne som Jonas Kamper, Frank Kristensen og Remco van der Schaaf. I vinterpausen stødte profiler som Johnny Thomsen og Chris Sørensen oveni købet til. Trods det stærke spillermateriale, har Randers i forårets første tre kampe formøblet sit forspring på fire point til Vejle Boldklub Kolding. Derfor betaler Betsafe nu pengene 1,70 gange igen på Randers som oprykker, mens VBK eller en anden klub giver odds 2,05.


Ræset om den sidste oprykningsplads har udviklet sig til en klassisk kamp mellem stjerner og kollektiv. Randers FC har mange store navne, men de ligner et hold, der harfået gummiben. I Vejle lugter man til gengæld blod. De unge spillere arbejder godt for hinanden og har fået troen tilbage. Så vi forudser drama til det sidste, udtaler Country Manager i Betsafe, Tony Brandenborg.


I forårets første tre kampe har Randers FC kun formået at besejre bundproppen fra Næstved, mens det er blevet til nederlag mod små klubber som Hobro og Brønshøj. Vejle Boldklub Kolding har ligeledestabt til Brønshøj i foråret, men har til gengæld fået fuld gevinst mod både Blokhus og Hobro. Med et forspring på 12 point til tredjepladsen sidder Esbjerg solidt på den anden af de to oprykningspladser.

Rykker Randers FC op i Superligaen i 2012?

JA 1,70
NEJ 2,05

Se mere hos Betsafe.