Forud for lørdagens VM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet har Morten Olsen antydet, at Christian Eriksen starter på bænken. Betsafe lugter dog bluff i landstrænerens udmelding og giver odds 8,15, hvis Ajax-spilleren ikke er blandt de elleve startende.

Skader og manglende spilletid til flere nøglespillere har givet anledning til heftig spekulation om landsholdets startopstilling forud for VM-kvalifikationskampen mod Tjekkiet i Parken. Landstræneren har selv bidraget til debatten ved at så tvivl om Christian Eriksens berettigelse i start-elleveren. Til træningen har Olsen desuden testet Nicolai Jørgensen på Eriksens plads.

Selvom pilen i øjeblikket peger den modsatte vej, er Betsafe dog ikke i tvivl om, at Christian Eriksen ender blandt Olsens elleve foretrukne, når landsholdet åbner VM-ballet. Bookmakeren betaler pengene hele 8,15 gange igen, hvis Ajax-spilleren ikke er på banen fra start. Til sammenligning giver en bænkeplads til Nicolai Jørgensen odds 1,16.

"Det kan sagtens tænkes, at Morten Olsen hiver et par kaniner op af hatten til startopstillingen mod Tjekkiet. Men når det er sagt, så tror vi ikke på, at han tør ofre Christian Eriksen. Nok spillede Ajax-spilleren ikke sit bedste EM, men landsholdets offensiv bygger i høj grad på, at den enkelte spiller kender sin rolle. Med Bendtners og Zimlings fravær øger det derfor betydningen af rutinerede kræfter som Eriksen. Vores gæt er, at Olsen spiller sin unge midtbane-kreatør et puds", udtaler Tony Brandenborg, Country Manager hos Betsafe.

Betsafe er også klar i spyttet, når det gælder diskussionen om, hvem der skal starte som angriber i kampen. Her får du pengene 1,15 gange igen for Nicklas Helenius, og hele otte gang igen for Andreas Cornelius. På målmandsposten sætter Betsafe sin lid til Stephan Andersen, der giver odds 1,50 for en startplads.

De mange nye ansigter har dog også fået bookmakeren til at nedjustere sine forventninger til Danmarks chancer for kvalifikation til VM. I dag giver Betsafe 2,75, hvis det lykkes Olsen-banden at kvalificere sig til VM i Brasilien, mens det modsatte udfald blot belønnes med odds 1,43.


Starter spilleren på banen i kampen mod Tjekkiet?
JA NEJ
Christian Eriksen 1,05 8,15
Nicolai Jørgensen 4,70 1,16
Dennis Rommedahl 1,18 4,35
Nicklas Helenius 1,15 4,80
Andreas Cornelius 8,00
Jores Okore 5,50 1,12
Leon Andreasen 1,08 6,65
Simon Kjær 1,10 6,00
Stephan Andersen 1,50 2,45
Kasper Schmeichel 14,50

Kvalificerer Danmark sig til VM i Brasilien?
JA 2,75
NEJ 1,43

Find spillene: Betsafe - Odds - VM Kval Europa - Specialer