I går blev det offentliggjort, at Betsson* Group - herunder Betsafe - blev tildelt licens til at udbyde spil i Danmark fra 1. januar 2012. Det betyder samtidig, at Superligaen officielt får ny sponsor fra det nye år.

 

I går eftermiddags offentliggjorde Spillemyndigheden navnene på de virksomheder, som fra 1. januar må udbyde spil i Danmark som følge af den nye spillelovgivning.

Betsson* Group - som bl.a. ejer Betsson*, Casino Euro og Betsafe - er blandt de virksomheder, som fra det nye år på lovlig vis må markedsføre sine mange spilprodukter overfor danskerne.

"Vi har hele vejen igennem forløbet haft en tæt dialog med Spillemyndigheden, så det kom da ikke som den helt store overraskelse, at vi var blandt licensmodtagerne. Men derfor er det da altidrart at få bekræftet, at de planer vi har lagt for det nye år, nu kan føres ud i livet" udtaler Betsson* Groups danske landechef, Tony Brandenborg.

Licensen betyder samtidig, at Betsafe nu officielt bliver ny sponsor for Superligaen (foruden PwC, Arbejdernes Landsbank og M1, red.), samt at 1. Division skifter navn til Betsafeligaen i det nye år:

"Den anden glædelige nyhed er, at Betsafe nu officielt bliver sponsor for Superligaen og for den kommende Betsafeliga. Aftalen med Divisionsforeningen var naturligvis betinget af, at vi ville få en spillelicens. Så nu er den brik i puslespillet også faldet på plads, og nu glæder vi os bare som resten af de danske fodboldfans til, at sæsonen starter i marts," fortæller Tony Brandenborg.

Også hos Divisionsforeningen vækker licensen begejstring:

"Hos Divisionsforeningen er vi rigtig glade for, at Betsson* Group var blandt navnene på dem, der har fået licens. For det gør det officielt, at Superligaen og den kommende Betsafeliga fremover har en sponsor, som er blandt de mest engagerede spilleselskaber på det danske marked. Vi har fra starten haft en rigtig positiv dialog, og vi ser meget frem til at samarbejdet mellem os, klubberne og Betsafe nu for alvor kan komme igang" siger Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen.

Betsson* Group har fået licens til at indtræde på de danske marked med virkning fra 1. januar 2012, når den nye spillelov træder i kraft.

Betsafe bliver en af de fire hovedsponsorer for Superligaen samt hovedsponsor for Betsafeligaen (1. Division) fra forårssæsonen 2012.