Når FC København onsdag aften løber på banen i Athen til Champions League-kampen mod Panathinaikos, så er det ifølge spillefirmaet Betsafe.com med et af de mest slagkraftige hold, københavnerne nogensinde har mønstret.

I 2006 tabte FC København alle tre Champions League-udekampe mod Benfica, Manchester United og Celtic i opgør, hvor danskerne oddsmæssigt var store underdogs. Fire år senere har piben dog fået en helt anden lyd inden den første udekamp mod Panathinaikos.

"FCK’s start på Superligaen fortæller det meste. De er i suveræn form og selv de nærmeste modstandere melder ud, at mesterskabet allerede er deres en tredjedel inde i sæsonen. Den selvtillid tager de med sig ud i Europa", udtaler Social Media Manager Kent Ballegaard og fortsætter:

"Kampen mod Panathinaikos er klart den største mulighed for at få point på fremmed græs for FCK. Grækerne har først lige startet deres sæson og har hentet to snævre sejre og to uafgjorte i fire kampe. Sidst, men ikke mindst, så mangler Panathinaikos deres lille hurtige angriber i Sidney Govou. De faktorer in mente får oddssætterne på Betsafe.com til, for alvor at tro på FCK, så vi udbyder et af markedets bedste odds på Panathinaikos.", afslutter Ballegaard.

En FCK-sejr i Grækenland udløser odds 4,00 – temmelig langt fra de 23 gange pengene københavnerne gav tilbage i 2006, da de gæstede mægtige Manchester United på Old Trafford. Sejr til Panathinaikos giver i skrivende stund odds 1,95 mens en pointdeling giver 3,35 gange indsatsen.