Betsafe lancerer nu fantasi-væddemål på Superligaen. Det betyder eksempelvis, at du i den kommende Superliga-runde kan bette på en fiktiv match-up mellem Brøndby og FC København. Hvis FCK scorer tre gange mod Lyngby, mens Brøndby kun scorer to gange mod OB, vinder FCK fantasy-dysten.

Med lanceringen af en ny type væddemålgiver Betsafe sine kunder mulighed for at spille på Superliga-klassikere som "New Firm" mellem Brøndby og FCK og ?den jyske klassiker? mellem AGF og AaB hver uge. Bookmakeren er nemlig klar med såkaldte fantasy-bets på Superligaen. Denne type bets indebærer, at holdene parres på tværs af de kampe, som finder sted i virkeligheden. På den måde kan eksempelvis Brøndby og FCK tørne sammen uge efter uge i Betsafe-fantasien.

Det nye initiativ betyder, at du i den kommende Superliga-runde kan spille på fiktive opgør som Brøndby-FCK, AGF-AaB og OB-Silkeborg. Vinderen af fantasy-opgørene findes ved at sammenholde antal scorede mål. Hvis FC København eksempelvis scorer tre gange mod Lyngby, mens Brøndby scorer to gange mod OB, vinder Løverne fantasy-dysten.

"Vi har en målsætning om at kunne tilbyde det bedste spilleudbud på Superligaen, og lanceringen af fantasy-væddemål er en del af den strategi. Denne type bets åbner for en helt ny dynamik omkring rundens kampe, fordi holdene ikke mødes fysisk. Eksempelvis kan det, der blot er et trøstemål i virkeligheden, blive et afgørende mål i fantasy-kampen", udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.

Foruden 1X2-væddemål er det også muligt at spille på antallet af mål i fantasy-kampene.

Denne rundes fantasy-kampe i Superligaen:
AGF-AaB: 1,93 - 3,55 - 3,20
AGF-FC Midtjylland: 2,33 - 3,75 - 2,40
OB-Silkeborg: 2,65 - 3,20 - 2,34
Brøndby-FC København: 2,60 - 4,00 - 2,07
FC Nordsjælland-FC København: 2,45 - 4,00 - 2,18