Efter en overbevisende præstation i gårsdagens Liga Cup-kamp forventer Betsafe, at Bendtner bliver udtaget til VM-kvalkampene mod Italien og Malta...

  

Med en assist og 120 minutters spilletid i gårsdagens Liga Cup-kamp mod West Bromwich beviste Nicklas Bendtner, at han ikke er så langt fra topformen som frygtet. Dette kan blive redningskransen for et trængt dansk landshold, som i den grad savner målfarlighed.

Af samme årsag er spilleselskabet Betsafe overbevist om, at Bendtner er kaninen i Morten Olsens hat, når truppen til kampene mod Italien og Malta offentliggøres på tirsdag.

"Bendtners præstation mod West Bromwich er absolut et positivt tegn. Og Morten Olsen ved godt, at en Bendtner, der bare er nogenlunde fit, stadig vil være markant bedre end de nuværende alternativer til pladsen i front. Forud for en så vigtig kamp, som braget mod Italien, kan vi ikke forestille os, at landstræneren tør se bort fra Arsenal-angriberen", siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Betsafe betaler pengene beskedne 1,15 gange igen, hvis Bendtner er at finde i Morten Olsens kommende landsholdstrup, mens det modsatte udfald belønnes med odds 4,80. Truppen offentliggøres tirsdag 1. oktober.

Bliver Nicklas Bendtner udtaget til det danske landsholds kamp mod Italien 11. oktober?
Ja: odds 1,15

Nej: odds 4,80

Find spillet på www.Betsafe.dk under Fodbold - International - VM 2014


 

*Note fra BeXpert: Vi skal gøre opmærksom på, at der kan være en lav limit på disse special-spil.