Betsafe finder det usandsynligt, at Daniel Agger forlader Liverpool i sommerens transfervindue...

Pressemeddelelse fra Betsafe:

Den spanske avis El Mundo Deportivo bringer i dag en historie om, at FC Barcelona jagter den danske landsholdsanfører Daniel Agger. Spilleselskabet Betsafe tror dog ikke på den spanske storklubs tilnærmelser og betaler pengene 3,50 gange igen, hvis Agger rykker til Nou Camp.

Det seneste år har med jævne mellemrum budt på spekulationer, der knyttede den danske landsholdsanfører Daniel Agger sammen med FC Barcelona. Og ifølge den spanske sportsavis El Mundo Deportivo er Barca nu klar til at skride til handling. Det skyldes, at den catalanske storklub har opgivet at købe den brasilianske forsvarer Thiago Silva fri af Paris Saint Germain.

Spilleselskabet Betsafe lader sig imidlertid ikke rive med af rygtestrømmen. Bookmakeren betaler pengene 3,50 gange igen, hvis Agger er at finde på Nou Camp den 1. september 2013. Til sammenligning er der blot odds 1,30 at hente på, at Agger bliver i Liverpool.

"Det kan godt være, at Daniel Agger vil være villig til at flytte til Barcelona, og som spillertype vil han være et glimrende match for de spanske mestre. Men vi tror ikke, at Liverpool er parat til at slippe ham. De har sagt farvel til forsvarsklippen Jamie Carragher, og mister med stor sandsynlighed også Martin Skrtel. Ryger Agger også, så har de skilt sig af med tre bærende forsvarsspillere. Det vil Brendan Rodgers ikke tillade", siger Thomas Holm, oddssætter i Betsafe.

Skulle Agger mod Betsafes forventning alligevel forlade Liverpool, anser bookmakeren dog Barcelona som den mest sandsynlige destination. Som de næste bud på listen følger Manchester City til odds 10 og Manchester United til odds 14,50.

Hvor spiller Daniel Agger pr. 1. september 2013?
Liverpool 1,30
Barcelona 3,50
Manchester City 10,00
Manchester United 14,50
PSG 17,50
Real Madrid 19,50
Monaco 24,00
Chelsea 50,00
Bayern Munich 75,00


Note fra BetXpert: Bemærk at bookmakere typisk har relativt lave indsatsgrænser ved denne slags specialspil.