Investeringsspillet BetOnFinance er gået internationalt, og det fejres med større puljer, nye markeder og en velkomstbonus på 200 procent til nye kunder.

BetOnFinance - et investeringsspil, der kobler aktiemarkedet og betting - tilbyder nu en klækkelig bonus på 200 procent til alle, som endnu ikke har oprettet sig som kunde.

Gå til BetOnFinance her

Det sker for at fejre BetOnFinances nye internationale spillelicens, som netop er kommet på plads. Med den nye licens i hus åbner der sig nye udenlandske markeder, og det smitter af på de danske spillere, som kan se frem til større aktiepuljer.

Fremover er det ikke længere muligt at spille på dagens vinder eller taber på aktiemarkedet. Til gengæld er puljerne i Top3- og Bund3-spillene blevet større. I dag bliver du ligeledes garanteret minimum odds 1,05, hvor den tidligere kunne gå helt ned i odds 1,00.

Herudover er det nu også muligt at spille på svenske aktier - og nye markeder ventes at følge i den nærmeste fremtid.

Om den nye internationale lancering udtaler medstifter Jeff Saul i en pressemeddelelse:

”De internationale spillere har hele tiden stået klar på sidelinjen, men det var vigtigt for os, at vi havde et stærkt og gennemtestet produkt, før vi gik internationalt.”

Sådan kommer du i gang

Kort sagt er BetOnFinance er et spilkoncept, hvor du spiller på, hvilke aktier du tror, der vinder eller taber i forhold til de øvrige aktier på et specifikt marked på en given dag.

 

Det er ligesom hestevæddeløb, men med aktier i stedet for heste. I hvert marked deltager 30 udvalgte aktier i væddeløbet, og du kan spille på hvilke som vil ende i top3 eller bund3, eller du kan prøve kræfter med "indeksspillet," hvor du skal spille på, om indekset skal op eller ned.

 

Læs mere om BetOnFinance i denne guide

 

Bonustilbuddet på de 200 procent gælder indtil 16. september. Benytter du dig af bonustilbuddet, så tredobles din første indbetaling (max 1.000 kroner). Bonus og indbetalingen skal gennemspilles syv gange inden for 60 dage.