Med selveste Zlatan Ibrahimovic som medejer og ambassadør bragede Bethard ind på det danske marked tilbage i august 2018. De lovede både markedets højeste prematch-odds på de store ligaer og ingen personlig limitering.
I dag meddelte Bethard at de trækker sig fra den danske marked med effekt fra den 31. juli.

Der var store forventninger til Bethard, der med fodbold-ikonet Zlatan som blikfang fik masser af presse-omtale og også skabte debat her på BetXpert, da de meddelte, at de ville gøre op med personlig limitering.

Men med fremlæggelsen af den nye finanslov den 2. december 2019 ændrede det danske spillemarked sig markant. Det var en stor overraskelse for alle, at der blev indført en massiv afgiftstigning på 40% og fra 1. januar 2021 vil bookmakerne skulle betale 28% i afgift.

Afgiftsforhøjelsen fik tidligere på året Betsafe til at lukke ned for danske kunder og der ingen tvivl om, at flere bookmakere har bemærket, at det danske bookmaker-marked er blevet mindre attraktivt.
bet
Bethard har ikke bekræftet årsagen til, at de vælger at lukke ned for deres satsning på det danske marked, men der er i øjeblikket forhandlinger i skatteministeriet om yderligere stramninger i Spillelovgivningen.
Det er sandsynligt, at udsigten til nye lovkrav har fået Bethard til at flytte fokus til andre markeder.
BetXpert arbejder på at få en kommentar fra Bethard.

Er Bethard den sidste bookmaker, der trækker stikket?

Bookmakerne er ved at forberede sig på afgiftsstigningen, der vil sætte yderligere pres på konkurrencen på det danske marked. Det vil også medføre forringede betingelser og udsigt til nedgang i indtægterne, hvilket især kan få de mindre bookmakere til at overveje at følge Bethard ud af exit-døren.

Flere bookmakere kan vælge at skære ned på deres aktiviteter, men hvis forhandlingerne med skatteminister Morten Bødskov ender med en række stramninger med f.eks bonusloft, tvungen indbetalingsgrænse og reklameforbud, så kommer vi nok til at opleve flere bookmakere, der vælger at lukke helt ned.


I kan se en liste med bookmakere med danske spillelicens her.

Bethard har yderligere sendt følgende informationer til deres danske spillere om deres spillekonto.

Denne artikel opdateres, når det er lykkes at få en udtalelse fra Bethard omkring deres beslutning om at trække sig fra det danske marked.