Betfair Sportsbook* er klar til Super Bowl. Spil på kampens første touchdown og få triple odds, hvis dit valg scorer kampens første TD samt ét mere senere i kampen...

Betfair Sportsbook* har et tilbud til alle deres kunder i anledning af årets Super Bowl - nye som gamle. 

Ved at placere et spil på deres "scorer første touchdown"-marked, kan du nemlig få boostet oddset tre gange, hvis det lykkedes dit valg at lave kampens første touchdown samt ét mere i løbet af kampen.

At score to touchdowns i løbet af Super Bowl er hamrende svært - men ikke umuligt. Faktisk er det sket 26 gange, at én spiller har scoret præcis to touchdowns, mens det tre gange er sket, at det er blevet til tre touchdowns.

Jacoby Jones gjorde det senest tilbage i 2013, selvom han dog ikke lavede kampens første touchdown. Greg Jennings gjorde det i 2011, men igen stod han ikke for kampens første touchdown. Og heller ikke i 2009, da Fitzgerald lavede to touchdowns, formåede han at score kampens første touchdown.

Så det er utvivlsomt en svær kampagne. Men kan man finde værdi i det regulære odds, er det kun en ekstra gulerod, at det kan resultere i et triple odds. 

Herunder er der en række udvalgte odds - kan der findes værdi i nogle af dem?

Udvalgte odds:

Scorer 1. Touchdown

Bedste odds Bookmaker
Julio Jones 4,33
Betfair Sportsbook
Devonta Freeman 4,33
Betfair Sportsbook
Julian Edelman 6,00
Betfair Sportsbook
Dion Lewis 8,00
Betfair Sportsbook
Taylor Gabriel 9,00
Betfair Sportsbook
Chris Hogan 9,00
Betfair Sportsbook

Ovenstående spillere er blot nogle af dem, der skal i spil i årets Super Bowl. En fuld optakt til kampen kan læses i Peter Jensens spiltip til kampen.

Sådan gør du:

  • Klik ind på Betfair Sportsbook* via dette link.
  • Spil på "Scorer første touchdown"-markedet til årets Super Bowl inden kampstart.
  • Det skal ske på Betfair Sportsbook*, og maksimal kvalificerende indsats er 100 kroner. Kun første væddemål tæller med.
  • Hvis dit valg scorer kampens første touchdown, og sidenhen scorer endnu et touchdown, får du triple odds på dit spil.
  • Gevinsterne fra det normale odds udbetales kontant. De øvrige gevinster gives som bonus.
  • Bonussen er kun gyldig i 48 timer efter modtagelse og skal gennemspilles én gang på Betfair Sportsbook* til min. odds 1,5.
  • Regler og vilkår gælder.