Sponsoreret indhold fra Betfair Sportsbook

Betfair Sportsbook* giver nye DK-kunder et forhøjet odds 4 for sejr til Club Brügge eller odds 20 på sejr til AaB. Forskellen fra det almindelige odds udbetales som et freebet.

For at gøre brug af tilbuddet skal du klikke på et Betfair* Sportsbook-link her på siden og skrive den rigtige kampagnekode - se mere længere nede.

I anledning af returopgøret i Europa League i Belgien i aften mellem Club Brügge og AaB, har Betfair Sportsbook* et tilbud til danskere der endnu ikke har konto hos Betfair*:

En bonus i form af 5 freebets x 200 kr i takt med at du placerer spil. Men først: 


Odds 4,0
 for sejr til Club Brügge eller odds 20 for udesejr til AaB (for indsats op til 100 kr, og oddset boostes i form af freebets). Hvis dit spil ikke går hjem, refunderes din indsats i form af et freebet.

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook* 
  2. VIGTIGT: Angiv kampagnekoden ZEP695 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook* på Club Brügge eller AaB til de nuværende odds
  4. Hvis dit spil går hjem, toppes oddset op (gælder for en indsats på 100 kr) til 4,0 for 1-tallet eller odds 20,0 for 2-tallet i form af et freebet-beløb.
  5. Hvis dit spil ikke går hjem, refunderes din indsats (op til 100 kr) i form af et freebet.

Du kan naturligvis satse mere end 100 DKK, men det vil kun være 100 DKK (og kun dit første spil) der tæller i forbindelse med dette tilbud.

Aktuelle Betfair* Sportsbook-odds på Club Brügge - AaB, søndag 21:05:

Club Brügge Uafgjort AaB
1,35 4,75 9,00

Eksempel på odds-forøgelse: Du satser 100 kr på udesejr til odds 9,00. Hvis AaB vinder, scorer du dermed en netto-gevinst på 800 kr. Derudover får du et freebet-beløb på 1.100 kr. Hvis AaB IKKE vinder, taber du din indsats, men får den refunderet i form af et freebet på 100 kr.

1.000 kr i freebets

Hvis du har oprettet konto og angivet ovenstående kampagnekode er du også berettiget til freebets for op til 1.000 kr, fordelt således:

  • Et 200 kr freebet for hvert fjerde spil (single eller multi) du sætter
  • Kvalificerende spil er på minimum 100 kr og minimumsodds 1,4
  • Når du modtager et freebet, skal du bruge det inden for 7 dage

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af denne kampagne, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG den normale start-bonus hos Betfair Sportsbook* (freebet på 1000 kr).