Sponsoreret indhold fra Betfair Sportsbook

Betfair Sportsbook* giver nye DK-kunder et forhøjet odds 4 for sejr til Barcelona eller odds 15 på sejr til Manchester City i aftenens Champions League-ottendedelsfinale. Forskellen fra det almindelige odds udbetales som et freebet.

For at gøre brug af tilbuddet skal du klikke på et Betfair* Sportsbook-link her på siden og skrive den rigtige kampagnekode - se mere længere nede.

I anledning af det andet opgør CL-ottendedelsfinalen på Camp Nou mellem Barcelona og Manchester City, har Betfair Sportsbook* et tilbud til danskere der endnu ikke har konto hos Betfair*:

En bonus i form af 5 freebets x 200 kr i takt med at du placerer spil. Men først: 


Odds 4,0
 for sejr til Barcelona eller odds 15 for udesejr til Manchester City (for indsats op til 100 kr, hvor oddset boostes i form af freebets). Hvis dit spil ikke går hjem, refunderes din indsats i form af et freebet.

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook 
  2. VIGTIGT: Angiv kampagnekoden ZEP779 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook* på Barcelona eller Manchester City til de nuværende odds
  4. Hvis dit spil går hjem, toppes oddset op (gælder for en indsats på 100 kr) til 4 for 1-tallet eller odds 15 for 2-tallet i form af et freebet-beløb.
  5. Hvis dit spil ikke går hjem, refunderes din indsats (op til 100 kr) i form af et freebet.

Du kan naturligvis satse mere end 100 DKK, men det vil kun være 100 DKK (og kun dit første spil) der tæller i forbindelse med dette tilbud.

Aktuelle Betfair* Sportsbook-odds på Barcelona - Manchester City, onsdag 20:45:

Barcelona Uafgjort Manchester City
1,40
5,5
8

Eksempel på odds-forøgelse: Du satser 100 kr på hjemmesejr til odds 1,40. Hvis Barcelona vinder, scorer du dermed en netto-gevinst på 40 kr. Derudover får du et freebet-beløb på 260 kr. Hvis Barcelona IKKE vinder, taber du din indsats, men får den refunderet i form af et freebet på 100 kr.

1.000 kr i freebets

Hvis du har oprettet konto og angivet ovenstående kampagnekode er du også berettiget til freebets for op til 1.000 kr, fordelt således:

  • Et 200 kr freebet for hvert fjerde spil (single eller multi) du sætter
  • Kvalificerende spil er på minimum 100 kr og minimumsodds 1,4
  • Når du modtager et freebet, skal du bruge det inden for 7 dage

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af denne kampagne, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG den normale start-bonus hos Betfair Sportsbook* (freebet på 1000 kr).