Sponsoreret indhold fra Betfair Sportsbook

Betfair Sportsbook* giver nye DK-kunder odds 6 for sejr til Liverpool og odds 8 for sejr til United (refundering hvis spil kikser) + freebets for 1.000 kr.

For at gøre brug af tilbuddet skal du klikke på et Betfair* Sportsbook-link her på siden og skrive den rigtige kampagnekode - se mere længere nede.

I anledning af søndagens Premier League-brag mellem Liverpool og Manchester United, har Betfair Sportsbook* et tilbud til danske BetXpert-brugere, der endnu ikke har konto hos Betfair*:

En bonus i form af 5 freebets x 200 kr i takt med at du placerer spil. Men først:

Odds 6 for hjemmesejr til Liverpool og odds 8 for United-sejr (for indsats op til 100 kr, og oddset boostes i form af freebets). Hvis dit spil ikke går hjem, refunderes din indsats i form af et freebet.

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook* 
  2. VIGTIGT: Angiv kampagnekoden ZEP782 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook* på Liverpool eller Manchester United til de nuværende odds
  4. Hvis dit spil går hjem, toppes oddset op (gælder for en indsats på 100 kr) til odds 6 på 1-tallet og odds 8 for 2-tallet i form af et freebet-beløb.
  5. Hvis dit spil ikke går hjem, refunderes din indsats (op til 100 kr) i form af et freebet.

Du kan naturligvis satse mere end 100 DKK, men det vil kun være 100 DKK (og kun dit første spil) der tæller i forbindelse med dette tilbud.

Aktuelle Betfair* Sportsbook-odds på Liverpool-Manchester United søndag 14:30:

Liverpool Uafgjort Manchester United
2,10 3,30 3,50

Eksempel på odds-forøgelse: Du satser 100 kr på udesejr til hjemmesejr 2,15. Hvis Liverpool vinder, scorer du dermed en netto-gevinst på 115 kr. Derudover får du et freebet-beløb på 385 kr. Hvis Liverpool IKKE vinder, taber du din indsats, men får den refunderet i form af et freebet på 100 kr. Det omvendte gælder selvfølgelig for spil på United.

1.000 kr i freebets

Hvis du har oprettet konto og angivet ovenstående kampagnekode, er du også berettiget til freebets for op til 1.000 kr, fordelt således:

  • Et 200 kr freebet for hvert fjerde spil (single eller multi) du sætter
  • Kvalificerende spil er på minimum 100 kr og minimumsodds 1,4
  • Når du modtager et freebet, skal du bruge det inden for 7 dage

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af denne kampagne, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG den normale start-bonus hos Betfair Sportsbook* (freebet på 1000 kr).