Hvis du er god til at gætte målscorere i den danske Superliga, så er Betfairs nyeste Golden Goals-kampagne måske noget for dig. Her kan du nemlig vinde 1 million kroner, hvis du rammer fem første målscorere i fem udvalgte Superliga-kampe. 

Forudsig den første målscorer i fem udvalgte Superliga-kampe i en runde, og du har muligheden for at vinde 1 million kroner hos Betfair* i deres Golden Goals-kampagne. Er der flere, der har ramt rigtigt, deles millionen ligeligt mellem alle med fem rigtige første målscorere.

Men hvis du har misset en enkelt målscorer, så betyder det ikke, at du er uden chancer for at vinde. Hvis ingen rammer de fem korrekte første målscorere, så er der en ugepræmie på 5.000 kroner på spil, som vindes af den, der har ramt flest rigtige og samtidigt forudsagde det tætteste tidspunkt for Golden Goals-tiebreakerspørgsmålet. Er både antallet af første målscorere ens, og er tiebreakerspørgsmålet lige tæt på, så deles ugepræmien på 5.000 kroner ligeligt. 

Yderligere vinder de ti bedste i hver runde en bonus på 100 kroner.


Alle ens korrekte målscorere lægges sammen til et leaderboard, der varer i hele Superliga-grundspillet. Vinderen af leaderboardet vinder 10.000 kroner. 

Sådan gør du for at deltage i Betfairs Golden Goals-kampagne:

Det bedste af det hele er, at denne konkurrence kun er for danskere, og det er sikkert en del af grunden til, at der i den første runde af Betfairs Golden Goals kun deltog 290 personer. Der er altså gode chancer for den dygtige og heldige til at forsøde tilværelsen med 1 million kroner. 

BetXperts kampagnekyndige ekspert Highroller vurderer, at chancen for at ramme millionen er cirka 1 ud af 20.000, mens ugepræmien nok får omtrent 500-1000 deltagere. Samlet set er værdien per uge ca. 60 kr ved deltagelse i kamapgnen (cirka 50 kroners værdi for jackpot-konkurrencen og cirka 10 kroners værdi for ugepræmien). 

Hvis man vil optimere sine chancer ved deltagelse i Betfairs Golden Goals-kampagne, så anbefaler Highroller, at man tager fire storfavoritter (husk at tjekke, om de er i startopstillingen, og går efter netop én overraskelse, hvilket vil være den bedste strategi for at have en fin chance for at vinde jackpotten på 1 million kroner og ikke dele den med andre.

Betfair* Golden Goals: Vilkår og betingelser

  • Det er gratis at spille, og du bruger samme login-oplysninger som til Betfair*.dk.
  • Kun én konto er tilladt pr. person. Dobbelte konti vil blive lukket.
  • Kun én deltagelse pr. runde er tilladt pr. person
  • Hvis to eller flere deltagere korrekt har forudsagt en målscorer når som helst i ALLE de valgte Golden Goals-kampe, deles jackpot-præmien ligeligt mellem de spillere.
  • Dit valg kan ændres efter indsendelse, indtil startfløjtet lyder for første kamp i den runde.
  • Når konkurrencen er lukket, kan deltagere ikke ændre deres forudsigelser.
  • Hvis dit valg ikke spiller i kampen, har du stadig chancen for at vinde rundepræmien på 5.000kr., men ikke den ugentlige jackpot. Sørg for at tjekke dit valg er i startopstillingen, før startfløjtet for første kamp lyder, for at have chancen for at vinde den ugentlige jackpot.
  • Det tager op til 30 arbejdsdage for udbetaling og levering af de samlede præmier fra slutningen af hver gennemført runde.
  • Den fulde liste over regler og betingelser kan læses på nedenstående blå knap.