I går aftes udsendte Betfair* en mail om ændringer til kommissionssatsen på spillebørsen. En omdiskuteret sats der stiger med øjeblikkelig virkning.

Betfair* udsendte i går aftes, 1. maj, en mail med ordlyden "Vigtige ændringer til kommissionssatsen på spillebørsen" Bag lågen gemte en ubehagelig overraskelse for Betfairs trofaste kunder. Betfair* har således valgt at hæve deres i forvejen omdiskuterede kommissionssats fra 5 % til 6,5 % - og det med øjeblikkelig virkning. Betfair* begrunder ændringen som nødvendig pga. øgede omkostinger ved at operere på det regulerede danske spillemarked.

Betfair* bedyrer i samme mail, at ændringen kun gælder for spil på Spillebørsen - og således ikke på Sportsbook, hvor man ikke på samme måde betaler kommission. Om det vil påvirke den teoretiske tilbagebetalings% på Sportsbook lader foreløbigt stå hen i det uvisse.

Betfairs mail i sin helhed:

Hej xx

Hos Betfair* stræber vi efter altid at give dig de mest fair og bedste odds på Spillebørsen. Efter en nylig gennemgang af vores danske marked, har vi besluttet at ændre markeds-basisprisen i Danmark til 6.5% fra den 1. maj 2015. Ændringen er nødvendig for at imødekomme øgede omkostninger ved at operere på et reguleret dansk spillemarked.

Du kan naturligvis fortsat opnå betydelige rabatter på op til 60% på denne kommisionssats via Betfairs pointsystem. Du finder en komplet forklaring på, hvordan kommission og rabat beregnes, på vores hjælpesider.

Denne ændring i satsen gælder ikke for kampagnemarkeder med en fast kommissionssats.

Afslutningsvis vil vi gerne udnytte muligheden for at minde dig om, at vi for ganske nylig har fjernet alle gebyrer på indbetaling, hvilket betyder du ikke længere bliver opkrævet et gebyr når du indbetaler penge på din Betfair* konto.

Vær opmærksom på at denne ændring kun gælder for spil på Spillebørsen og således ingen indvirkning har på vores Sportsbook, Casino eller Poker.

Tak for samarbejdet, og held og lykke med dine fremtidige spil på Betfair*.

Venlig hilsen,

Betfairs kundeservice

Hos BetXpert arbejder vi på at få en kommentar fra Betfair* angående denne ændring.