Bet365* tilbyder et risikofrit livebet til Champions League-kampen mellem Arsenal og Barcelona. Bet på kampen og få risikofrit livebet på 250 kr.

Fem år i træk har The Gunners og Arsene Wenger måtte forlade Champions Legue-festen efter elimination i ottendelsfinalerne.

I jagten på succes i Champions League-slutspillet tager Arsenal imod de forsvarende CL-mestre fra Barcelona.

Som krydderi til kampen skruer Bet365* op for spændingen med deres 250krs Liveoddstilbud. Det er et af de bedste kampagnetilbud på markedet. Se tilbuddet nederst.

Den katalanske storklub virker til at være i storform og stormer mod endnu et spansk mesterskab under ledelse af træner Luis Enrique. Så det er ikke overraskende, at Barcelona tager en massiv favoritværdighed i dette opgør.

Men det engelske mandskab har bestemt kvaliteterne til at udfordre Barca-stjernerne. Med den tyske playmaker Mesut Özil i centrum kan Arsenal måske tilkæmpe sig overtaget og sende de hurtige Theo Walcott og Alexis Sanchez ned mod den spanske defensiv.

Sådan gør du:

  • Brug dette link - eller gå til kampagnen via linket nederst. Placér et single før-kampvæddemål på kampen mellem Arsenal og Barcelona, og så giver Bet365 dig et risikofrit live-væddemål på kampen til samme værdi (max 250kr).
  • Dit risikofrie liveodds-væddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde, og hvis dit FØRSTE liveodds-væddemål tabes, refunderer Bet365 denne indsats op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr).
  • Tilbagebetalinger krediteres indenfor to timer fra kampens afslutning.
  • Regler og vilkår gælder.

Tirsdag 23.feb. kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Arsenal Uafgjort Barcelona
5,00 4,00 1,72
Bet365
Bet365 Bet365