Man skal ikke kimse ad de små sportsgrene - især ikke, hvis man kan vinde på dem. Og det kan man i høj grad på bordtennis via Stefan Raffays tip!

Knøsen fra København er med sine blot 16 år umiddelbart mere Robin end Batman, men lad ikke den beskedne alder narre: Stefan spiller selv bordtennis på eliteplan og har altså indblik i alle de tekniske detaljer. Derudover følger han med og har tjek på, hvad der foregår i de forskellige ligaer, og på de enkelte spilleres forcer og svagheder. Og mht at få øje på bookmakernes fejl og over-odds, har han et syn så skarpt som hørelsen på en flagermus...

Stefan kvalificerede sig til BetXperts ekspertpanel med 26 tip og en flot tilbagebetaling på 122%. Sideløbende har han også været aktiv i forum.

Med andre ord kunne BetXpert ikke sige nej til at oprette en helt ny ekspertside, dedikeret til bordtennis. Her kan man finde Stefans analyser og i øvrigt med fordel skrive sig på en mailingliste. Bordtennis-odds har det nemlig med at skrumpe kraftigt på temmelig kort tid (ligesom ved andre "små" sportsgrene).

De første egentlige ekspert-tip fra Stefans hånd er lagt ud; der er bl.a. en fed fidus fra den svenske Elitserie (spilstop torsdag kl. 18.30). Læs analyserne hér:
http://www.betxpert.com/ekspert/bordtennis/#44750