Sponsoreret indhold fra Betsafe

Den tidligere badminton-spiller Tine Baun er Betsafes favorit til at vinde den kommende sæson af Vild med dans. Hendes nærmeste konkurrenter bliver ifølge bookmakeren gymnasten Helge Vammen og skuespillerne Line Kruse og Besir Zeciri.

TV2 har i dag præsenteret de kendisser, som skal dyste i den kommende sæson af Vild med dans, og på forhånd er der lagt op til hård konkurrence. Sportsprofilerne Tine Baun og Helge Vammen skiller sig dog ud som de to forhåndsfavoritter. Tine Baun står i odds 5,50, mens Vammen kan spilles til odds 6,50.

"Professionelle idrætsudøvere har traditionelt klaret sig godt i Vild med dans. De er som regel i god form, og så er de enormt disciplinerede og konkurrence-mindede. Derfor har vi et godt øje til både Tine Baun og Helge Vammen", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Blandt Betsafes kandidater til titlen finder man også skuespillerne Line Kruse og Besir Zeciri, som begge står i odds 7. Mens der er trængsel i toppen, er Betsafe til gengæld ikke i tvivl om, hvem der er den største outsider. Tidligere sundhedsminister Astrid Krag indtager en suveræn sidsteplads til odds 45.

"Det taler til Astrid Krags fordel, at hun er et kendt navn. Men det indebærer også en risiko for, at folk vil afstå fra at stemme på hende, fordi de er uenige i hendes politiske observans. Derudover har hun ikke en historik inden for hverken sang, dans eller skuespil. Vi tror, hun får det svært", lyder vurderingen fra Holm.

Som den næststørste outsider finder man Erik Brandt til odds 25.

Vild med dans har premiere fredag 12. september på TV2.

Hvem vinder Vild med dans?

Betsafe

odds

Tine Baun 5,50
Helge Vammen 6,50
Line Kruse 7,00
Besir Zeciri 7,00
Johannes Nymark 7,50
Paprika Steen 8,25
Sara Maria Mærkedahl 9,00
Ditte Ylva 10,00
Uso 10,00
Thomas Wivel 19,50
Erik Brandt 25,00
Astrid Krag 45,00

Find Betsafes odds på Vild med Dans under TV-Begivenheder - Danmark - Vild Med Dans