Atlético Madrid får onsdag besøg af Manchester City i returkampen i Champions League-kvartfinalen. BetXpert bringer her udvalgte odds på Atletico - Manchester City.

Diego Simeones Atlético-mandskab spillede en yderst disciplineret og defensiv kamp på Etihad i sidste uge, da City og Atlético mødtes for første gang nogensinde. 


Kampen gik dog på ingen måde over i historiebøgerne som en af de mest underholdende nogensinde. Atlético ville intet offensivt, og agendaen var tydelig. Man skulle fra Manchester med et acceptabelt udgangspunkt, og det fik man i og med, at Kevin De Bruynes 1-0-mål blev det eneste i opgøret. 

Odds på Atletico - City

Herunder finder du de bedste odds på Atletico Madrid - Manchester City. Der er kampstart onsdag klokken 21.00, og du kan se med direkte på TV3+ og Viaplay.

Odds på Atletico - Manchester City (1X2) Højeste odds Bookmaker
Atlético Madrid 5,35
Uafgjort 3,70
Manchester City 1,83
Atletico - Man City odds (hvem går videre?) Højeste odds Bookmaker
Manchester City 1,12
Atlético Madrid 8,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,15
Under 2,5 mål 1,86
Atletico - Manchester City odds (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Nej 1,909
Målscorerodds i Atletico - Manchester City Højeste odds Bookmaker
Riyad Mahrez scorer 3,10
Raheem Sterling scorer 3,20
Luis Suárez scorer 3,60
Bernardo Silva scorer 4,00
Kevin De Bruyne scorer 4,30
João Félix scorer 5,20

Odds på Atletico - Manchester City er senest opdateret tirsdag den 12. april klokken 09.40.


BetXperts tipredaktør, Frank Pilantra, tror på endnu en målfattig affære i Madrid denne onsdag. 

Under 2,5 mål i kampen: Odds 1,86 hos Marathonbet*

Tipredaktøren forventer at se et City-hold, der vil angribe med tålmodighed uden at forcere noget, da de har den samlede føring inden returkampen. Den defensive organisation er samtidig nøglen til sejr for Atlético ifølge Pilantra. Du kan læse tipredaktørens spiltanke i fuld længde her.

Hvis du er interesseret i at se flere spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du finde dem alle her.

Weberen: "Der bliver åbnet op i anden halvleg"

BetXpert har interviewet sitets fodboldekspert Weberen forud for onsdagens Champions League-kvartfinale på Wanda Metropolitano. Her forventer eksperten en første halvleg, hvor kampbilledet på mange måder kommer til at minde om det, vi så i Manchester i sidste uge. 

- Jeg tror egentlig, det bliver meget som i første opgør som udgangspunkt, hvor første halvleg bliver afventende, taktisk og lidt halvkedelig, men hvor der bliver åbnet op i anden halvleg, siger Weberen og fortsætter:

- Atlético Madrid skal jo satse på et tidspunkt, hvis de vil videre, så det kan give os et mere målrigt opgør end i de to holds første møde. Men jeg forventer mig ikke mange mål og ej heller et flydende spil.

- Jeg forventer derimod, at Atlético Madrid gerne vil slå opgøret i stykker med en masse frispark, tidsudtrækning og snak med dommeren, hvilket kan bryde rytmen for Manchester City.

Som Weberen er inde på herover, så var første opgør i Manchester meget taktisk præget, og BetXperts fodboldekspert mener, at Atlético har et fint udgangspunkt med ind til returen. Men er det nok til at slå City ud? Det stiller han sig tvivlende over for. 

- Jeg synes egentlig, at "Cholo" og hans tropper kan sige, at missionen i Manchester lykkedes. Selv da de kom bagud med 1-0, kunne man lige se Koke gestikulere ro på, og det synes jeg med alt tydelighed viser, hvad der var gameplanen i det opgør.

- Set på spil og chancer vil jeg mene, at Manchester City kan være godt tilfredse, for hvis det her returopgør bliver noget a la det første, så har de ikke noget at være nervøse for, for hold nu op, hvor kom Atlético ikke med meget. Nul skud og 32 procent boldbesiddelse var, hvad de kunne præstere.

- Så jeg synes egentlig, at resultatet var fint for Atlético Madrid, men jeg er usikker på, om de kan løfte deres spil i den grad, der skal til for at slå Manchester City, lyder det fra Weberen.

Hvem tror du, der står i en Champions League-semifinale af de to hold sent onsdag aften?

- Jeg tror, det bliver Manchester City, der går videre. Det er lidt det kedelige gæt, men ikke desto mindre synes jeg bare, de har et supergodt hold, og de spiller noget fodbold, der er svært at komme med et modsvar til, siger Weberen.

Bud på startopstillinger

Atlético Madrid: Oblak - Savic, Felipe, Reinildo - Llorente, Koke, Kondogbia, de Paul, Carrasco - Griezmann, Félix 

Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Aké - Gündogan, Rodri, De Bruyne - Mahrez, Foden, Sterling

I første kamp var Atlético uden Yannick Carrasco, der var i karantæne. Han er nu tilbage igen, og det betyder muligvis en startplads til den 28-årige belgier. Atlético manglede også José María Giménez i første kamp, og han er også tvivlsom til onsdagens returkamp.

Manchester City var uden blandt andre Kyle Walker i første kamp grundet karantæne, men den hurtige højreback er til rådighed igen til kampen i Madrid.